Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Zdravim...praskol mi rám na biku, presne v mieste pod sedlovkov ako sa spája rám,?presne nad zvarom. Ten bike je z maunfildu MTF...hrozne niečo ale čo už za chybu sa platí....pri reklamáciu mi to zamietli z dôvodu nevhodného použitia sedlovky. Ale to je blbost, sedlovká bola a je na určenom mieste a to výške výrobcom...označ.kde je povolená výška...bike ma nabehne 750km a kupovaný v august 2019...prosím o radu ohľadom záruky a čo mám robiť..kde sa odvolať.
Zobraziť komentár 20.05.2020 - 18:55:19
00
Asi pohrozit obchodnou inspekciou ? Niekto urcite bude vediet postup lepsie ako ja, ale to vyzera, ze uspejes v pohode... len sa snazia odradit.
Zobraziť komentár 20.05.2020 - 19:04:47
00
Skúsiť to môže, ale neviem, či obchodná inšpekcia kontroluje aj niečo iné, ako postup pri riešení reklamácie.
Ak predajca všetko dodržal, tak mu asi nepomôžu.
Bude potrebovať znalecký posudok.
Zobraziť komentár 20.05.2020 - 21:28:19
00
1. Ak mas vyrobok do jedneho roka tak znalecky posudok ti mal predajca dat spolu so zamietnutim reklamacie.
2. Ak mas vyrobok od 1 do 2ch rokov tak ti vyrobca mal dat zoznam znalcov a posudok si mozes dat vypracovat sam.

SOI skontroluje iba postup pri reklamacii. A cakaj ze to bude trvat tak 6-10 mesiacov.

Takze jedine sud a cakaj ze to bude tak 3-4roky.
Zobraziť komentár 20.05.2020 - 21:44:12
00
keyboard_arrow_up