Dobry den, potreboval by som poradit mam tuto vidlicu Suntour Raidon X3 Air ktora ma zdvih 100 mm a cchcel by som radu ako zväcsit zdvih na 120 mm , a preco strasne jemne ide dole ked si sadnem na bike tak tristvrtka vidle zapruzi dole " nevyznam sa moc v tomto zacinam s bikeom " dakujem za kazdu radu budem moc vdacny .
Co sa tyka toho zanorenia ak sa nemylim je to vidlica so vzduchovym pruzenim takze treba ju dofuknut.. Co sa zase zdvihu u tejto vidlice neviem ale u rock shox mojej sa zvnutra vyberu taku gumove dielce "podlozky" a tym sa dvihol zdvih..
Aku mas vahu? Lebo 4 bari je zalostne malo ja svoju vidlicu fukam na 120psi (8bar) a to som 68kg chrt . Ale k veci, na fukanie treba pumpu na vidlice. Ked nemas tabulku na kolko mas fukat vidlu podla vahy tak vseobecne potom podla SAG-u to je dakych 20-25% zdvihu. Cize nafukas tak vidlu ze ked si sadne na bike vidlica by sa mala zanorit na 20-25% zdvihu vidlice.
Moja E*****n mala zdvih rieseny cez zavlacku na vnotornej nohe (vypustis vzduch, das dole vonkajsie nohy, odsroubujes matku a pod nou najdes pruziny, a tycku s dierami, kde by si si mal vediet posunut zdvih kam chces - takto to bolo do roku 2013, potom dalej nieco riesili s rezanim spaceru, ale to som len narychlo precital)
Diky za radi, no preco som fukal kompresorom lebo som si myslel ze to pojde nemal som s tym skusenost, vsak som to pisal ale dakujem za opravu. No a ja vazim 73 kg +/- , a ked si sadnem tak zalezie ako som napisal skoro cela dovnutra. a co sa tyka tejto poslednej spravi o tom zdvihu tak nejak nerad by som sa pustal do rozoberania vidlice , robia to aj v Bike obchodoch alebo neviete , keby zajdem do obchodu kde je vidla kupena tam by to mohli vediet nie ?
Dofúkať vidllu je najkomfortnejšie s určenou pumpou. Ostatné je trápenie.
Upraviť zdvih kľudne podľa e*****nu, je to rovnaký postup. (Pre trochu zručných)
Ten kolík sa dá vyraziť zbrúseným klincom 80´.
Ak by nešiel RL lockout, Vytiahni znovu nohy a daj naspäť, si to nakonec sadne na správne miesto. https://m.youtube.com/watch?v=n5BgLgXHtSM
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Moja E*****n mala zdvih rieseny cez zavlacku na vnotornej nohe (vypustis vzduch, das dole vonkajsie nohy, odsroubujes matku a pod nou najdes pruziny, a tycku s dierami, kde by si si mal vediet posunut zdvih kam chces - takto to bolo do roku 2013, potom dalej nieco riesili s rezanim spaceru, ale to som len narychlo precital)
Napirklad TU si pozri nejaku - bez nej toho moc nevymyslis.
Upraviť zdvih kľudne podľa e*****nu, je to rovnaký postup. (Pre trochu zručných)
Ten kolík sa dá vyraziť zbrúseným klincom 80´.
Ak by nešiel RL lockout, Vytiahni znovu nohy a daj naspäť, si to nakonec sadne na správne miesto.
https://m.youtube.com/watch?v=n5BgLgXHtSM