Kategórie
Bike-tech
savings Shimano TL-BR002 lievik pre cestné radenie typu ST
9,90 €
savings
MOC 15,99 €
savings Shimano TL-BR003 lievik na odvzdušnenie MTB brzdy
6,69 €
savings
MOC 14,99 €
savings Shimano minerálny olej do hydraulických bŕzd, 100 ml
6,49 €
savings
MOC 12,99 €
savings Shimano minerálny olej do hydraulických bŕzd, 1 l
14,09 €
savings
MOC 30,90 €
savings SRAM PitStop DOT 5.1 brzdová kvapalina, 120 ml
8,89 €
savings
MOC 16,99 €
savings Shimano minerálny olej do hydraulických bŕzd, 500 ml
12,59 €
savings
MOC 20,99 €
Akcia -15% Cyclo tools Dot Brake Fluid brzdová kvapalina, 125 ml
6,89 €
-15%
MOC 8,09 €
ja dnes rano takto :
vcera som menil platne, len som zatlacil piesty a znova cez piestik na pake vytieklo - by ma zaujimalo kde sa to tam berie - brzda stale tvrda, pekne chodi a pri kazdej vymene platni vytecie kus oleja
Odoslané: 25.02.2021 - 22:49:00
Predmet správy: Brzdy
Priečinok: Neznámy priečinok
Ahoj
Mohol by si mi pomoct ?
Dnes mi dosli brzdy MT410 a su bez paky,je tam,ale je mimo,samozrejme treba aj skratit,ale nejake video nevies linknut,ako pomoc ?
co presne potrebujem na ich naplnenie a odvzdusnenie ?
Olej a lievik som dostal/objednal
Dakujem
Viem len teoreticky lebo tie brzdy som nedrzal, cize ak su tam nejake speciality tak hadam napise niekto co ich ma. Za mna len.
https://youtu.be/mdxYzDNY8OE
Bolo to vcelku jednoduché podľa môjho postupu.
Aby sa hadica nezlomila, dal som do nich 2mm zabruseny klinček, odmastil a zlepil s duct tape (stačí jeden krát oblepiť) následne ju trochu nastriekal silikónovým sprejom na vidlice, pre hladšiu montáž. Nutno hadice ťahať a zároveň aj tlačiť. Taktiež je pre hladšiu montáž dobré namočiť tŕň do brzdovej kvapaliny.
... až by sa niekto chystal na výmenu 🙃
Viem len teoreticky lebo tie brzdy som nedrzal, cize ak su tam nejake speciality tak hadam napise niekto co ich ma. Za mna len.
https://youtu.be/mdxYzDNY8OE
Alebo aj
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Vsade uvadzane prebrusenie smirglom na plocho na stole ma svoje uskalia. Len pritlakom prstami tazko dodrzis rovinu, vacsinou sa viac obrusia kraje (a to je kontraproduktivne) a ci je ta rovina ktoru dosiahnes aj ta spravna rovina voci kotuku, to uz nezaruci nikto...
Ano aj to je riesenie... preto som pisal rychlu a ucinnu finticku. Na druhej strane ja, co jazdim dunajske roviny a takmer nebrzdim (razantne brzdim len pri bufetoch s capovanou Ipou ..
Tu staru packy by si mi mohol potom darovat, mozno by som nieco z nej vyuzil.
To je tak ked sa ktosi ulakomi na cinske platne za 5 evri 10 parov
Neviem kto sa na co ulakomil, ale tie co som mal krive, boli cinske platne od Shimano G01S.
marosh1 Co presne si obrusoval? Mozes to trocha viac popisat. To su hodnotne informacie.