Zdravim, kedze sa nam pomali otepluje, je cas sa pripravit na novu bike sezonu. Potrebujem si urobit servis vidlice a tlmica (aj ked neviem ci tlmic nenecham na servis, ale do vidlice by som sa predsa len pustil). Mam Manitou Marvel Comp TS Air, prebehol som kadejake navody a vcelku mi to dava zmysel. Na premazanie puzdier, atd. odporucaju Manitou M Prep Grease, ale tak myslim ze tam mozem pouzit aj nieco ine nie? Napr. tento Sram, alebo toto. Ale nikde som sa nedocital aky olej pouzit. Prebehol som forum a vacsinou odprucate 5w (teda dufam ze tym nic nepokazim), takze mozem pouzit nieco taketo, ci taketo? Dakujem za pomoc.
Diky, hej povodne som pozeral aj na ten Slick kick. Inac ten Motorex olej som nasiel ze ho odporuca Manitou na svoje vidlice takze to bude OK. Dufam, ze ho budem moct pouzit aj na tlmic fox,v tom by nemal byt problem nie? Este sa chcem opytat, ci budem moct pouzit povodne tesnenia, ktore tam su (vidla ma najazdneych len nejakych 700+-km), alebo radsej mam kupit komplet novy rebuild kit?
Tlmič Fox - doma spravíš len výmenu tesnení vzduchovej komory, ak by si chcel meniť olej, musíš potom natlačiť dusík pod IFP. Neviem, aké máš možnosti, a hlavne skúsenosti, ale toto doma zvládne len pár borcov. Predpísaný olej má viskozitu 7,5WT. Kľudne aj Motorex.
Neviete niekto kolko oleja ma ist do vidlice Manitou Manitou Marvel Comp 29 TS Air 120? Na stranke vyrobcu som nasiel iba service manual z roku 2012 a tam Comp nie je. Iba Marvel Pro a Expert. Myslite, ze sa mozem riadit tym udajom pri Pro 120mm?
Ak je problém zistit kolko ml. oleja tak naj možnost je všetko viliat do nádoby a odmerat ked vidla da napr.147ml tak dám 150ml.Správne množstvo zistíš na chode vidlice pri zamknutí ak bude maka do poli treba pridat.
Mam Manitou Dorado pro 203mm potreboval by ju riadne vyservisovat a vymenit olej najlepsie niekto okolie žilina ak by sa tu niekto nasiel ,alebo o niekom by ste vedeli tak nech mi napise
Dobrý deň chcem sa spýtať na vidlicu manitou Dorado,viteka mi olej z pravej vidlice (struna) co mam robiť a kde by sa to dalo servisovat za dobru cenu, beriem kľudne aj radu ako to urobiť len sa bojím ju rozobrať.
Ahojte pri servise manitou jack dropper potrebujem odmontovat tieto "skrutky" v guide pre servis to oznacuju ako manitou dropper spanner tool. Neviete mi poradit kde ho mozem zohnat alebo cim mahradit?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.manitoumtb.com/assets/Service%20Manuals/2010%20Fork%20Service%20Manual.pdf