Ahojte, vedel by prosim niekto poradit ohladom 1x12sp prehadzovaca sram GX? Mam taky problem, ze ked ju ladim, tak mi bud nejde dobre spodny rozsah kazety, alebo naopak horny. Skusal som dorovnat patku, skusil som dat uplne novu patku, skusil som novu kazetu. vymenil som lanko, vymenil som sadu skrutiek na uchytenie prehadzovaca....Uz ma napada len samotny prehadzovac ze s nim je nieco...
Samozrejme som pouzil aj Sramacky tool na doladenie B-bolt. Vdaka za pripadnu radu, ak niekoho este nieco napadne
fakt strela do prazdna ale mas dobre utiahnuty ten plastovy kruzok na klukach ktory je na non drive side? Ja som ho mal uvolneny a hybali sa mi kluky zo strany na stranu tak 2mm a tiez mi koli tomu zle radilo..
Mne to tiez zle radilo aj preskakovalo, patku som mal krivu a menil som retaz a spodne tri kolieska a vyzera to byt OK, menil si kazetu, je dobre utiahnuta? Retaz by bodlo tiez kedze mas novu kazetu. Premaz bolden, nastav spravne horny a dolny doraz prehadzky a lanko napni tak aby neobmedzovalo zaradenie na najspodnejsie koliesko,trosku som musel odhadovat volnost lanka a nasledne doladit skrutkou na radeni.
Môžete mi poradiť, ide o sram gx predvčerom som bol na bike a dnes že idem ho kus vyčistiť bike zrazu som zistil ze mi prestala zadná prehadzovacka fungovať ani batériu mi nejde nabiť...môže to byť batéria alebo zadná prehadzovacka vzťahu, ešte ju mám v záruke..
Niekto sa na fore stazoval, ze mu nedrzali kontakty. Bateriu premeraj, ak je ok, tak asi kontakty, to prezri. Ale ak bateria ok nie je (co mu by asi nasvedcovalo, ze nejde nabit), tak asi bateriu reklamovat.
Vždy treba začať: 1. 100% rovná pätka 2. Správna dĺžka reťaze 3. Správne nastavenie B skrutky.
Až po týchto troch veciach sa treba začať venovať samotnému nastavovaniu prehadzovača AXS. Pri lankových systémoch treba myslieť ešte na chod lanka v bowdene.
mno ja som to na AXS na novej patke nevedel naladit ani za ... tak som to dal do servisu kde mi vysvetlili ze na SRAM saltroch nie je dobre mat uplne na 100% rovnu patku ako mam ja tak ze ju museli upravit a odvtedy to chodi dobre a vraj tam musia riesit vsetky SRAM nove radenia. Ci je to ok alebo nie to neviem ale zjavne to funguje
mno ja som to na AXS na novej patke nevedel naladit ani za ... tak som to dal do servisu kde mi vysvetlili ze na SRAM saltroch nie je dobre mat uplne na 100% rovnu patku ako mam ja tak ze ju museli upravit a odvtedy to chodi dobre a vraj tam musia riesit vsetky SRAM nove radenia. Ci je to ok alebo nie to neviem ale zjavne to funguje
To je pravda, mal som chvilu GX AXS, nie transmission. Zrovnal som patku tip top presne a neradilo to skoro vobec, tak som to predal a nahodil naspat mechanicku X01. A ta zrazu neradila tiez
Patku som zasa pokrivil kusok ku kolesu a radi to super
Ono to tak aj funguje ako to popisujete, aj ja som musel novú aj staru UDH petku kriviť ku kolesu no malo to jednu chybu, že potom to škrtalo na predposlednom pastorku ale radilo dobre myslim si že tie GX nieco majú vrodené teraz som kúpil X01 sadu a vsetko ide ako ma
Myslím si že ta elektronika pre úchylaka ako som ja čo chce dokonalosť v radeni nebude to pravé orechové a stale bude nieco kolo toho no za tie peniaze by to malo isť dokonale!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Až po týchto troch veciach sa treba začať venovať samotnému nastavovaniu prehadzovača AXS. Pri lankových systémoch treba myslieť ešte na chod lanka v bowdene.
To je pravda, mal som chvilu GX AXS, nie transmission. Zrovnal som patku tip top presne a neradilo to skoro vobec, tak som to predal a nahodil naspat mechanicku X01. A ta zrazu neradila tiez
Patku som zasa pokrivil kusok ku kolesu a radi to super
Myslím si že ta elektronika pre úchylaka ako som ja čo chce dokonalosť v radeni nebude to pravé orechové a stale bude nieco kolo toho no za tie peniaze by to malo isť dokonale!
Ja nemam transmision 😉
Moje axs je XX1 takze to maju vrodene asi viacere.
Moje axs je XX1 takze to maju vrodene asi viacere.
Asi sa vrátime ku klasike pokial to nevyladia tak o 10rokov