Problém je že vždy po cca 70. kilometri začína byť telo rapídne vyčerpané - zvýšená dýchavičnosť, nohy nevládzu, celková únova. Potom už musím dávať dlhšie pauzy aby som nejak došiel domov.
Nikdy som neužíval žiadne gély ani iontové nápoje, na výjazde pijem nesladenú minerálku a jem banány a sojové tyčinky. Žeby bol problém tam?
Alebo mám skrátka len málo natrénované?
Dalšia vec že výjazdy robím len každý 8.-10. den, možno je tá pauza dlhá, na druhej strane si to obhajujem tým, že telo aspon poriadne zregeneruje pred dalším výjazdom.
Čo myslíte? Vďaka za každú dobrú radu.
posledný komentár: Predvčerom o 19:13
posledný komentár: 6. 5. 2025 o 0:14
Určite to zvládneš, len sa nad tým nezamýšľaj, a ten pocit hore si užiješ.
Kľak bude výzva asi životná a Jarný šprint som šla tri roky dozadu a nikdy viac
Bez skúseností a bez kondičky, no blázen
Chlapce zlaty, ja som sa nedavno hecla a vyslapala na Kriznu bez tlacenia. Povedala som si, ze od Kralovej to proste prvy krat v zivote dam a sice som v tom poslesnom useku asi 6x zastala kvoli teda tomu, ze som uz sa nevladala nedychnut pre teda ten problem ze v kopci sa mi stiahne hrdlo ale dala som to takze to neni o hecnuti sa podla mna ako ano chlapi su sutazivi lebo sa furt potrebuju vytahovat ale no ved ok... a na zaklade tohoto ja verim ze mega vladzem len to hrdlo nechapem preco mi to robi. Ja si skor myslim ze prilis chcem a sere ma to do nepricetna ze niekto 90 kilovy si fidlika tak ze je z Harmanca na Kralovej o polhodinu skor ako ja. Cize asi mi to hrdlo hovori, ze dievca zlate ser na to a nenahanaj sa alebo neviem.
Kľak bude výzva asi životná a Jarný šprint som šla tri roky dozadu a nikdy viac
Bez skúseností a bez kondičky, no blázen
Klak som sla peso v zime a drzim palce teda na biku, ten zjazd moze byt uzasny ale hore fuuu
Idem sa dať na štrikovanie
Idem sa dať na štrikovanie
haha ja mam to iste