Mas v sukromnej sprave :)
15.07.2016 - 21:04:14
00
laco napísal:

.... a ešte recept na rýchly a dobrý zemiakový knedlík:



Odskusane. Hriesne dobre! Manzelka ta pozdravuje :-)
15.07.2016 - 21:11:35
00
Hosť napísal:
moj naj naj najoblubenejsi- ribezlovy kolacik
mizne rychlostou pol plechu za pol dna :lol:

Och, tento som už jedol, orgazmus na plechu. :rofl: Tiež som za zverejnenie receptu.
15.07.2016 - 22:29:20
00
daniel_po nech sa paci:
Ribezlový koláč
Spodné cesto:
40 dkg hladka muka
4 žĺtka
3 polievkove lyzžice práškového cukru
1 hera ( alebo palmarin)

Spolu ručne zmiešame na cesto , vyvalkáme na pomúčenej doske
A prenesiem na valceku na vymasteny a polohrubovu múkou vysypaný plech.
Pečeme 20 minut na 160 st. spodny, vrchy ohre+ventilator

Vrchna vrstva:
4 bielka vyslahame na sneh so stipkou soli
A postupne pridávame 25 dkg krystaloveho cukru
Vyslahame tuhy sneh
Do tohto snehu vmiesame 0,5 kg ríbezli ( da sa aj s černicami)
A natrieme na poloupečené spodne cesto
Vložíme do trúby a ešte pečieme 15 minút
Potom už len žerieme a odháňame konkurenčných žráčov od plechu :)


Naposledy upravil silva dňa 16.07.2016 - 20:15:06, celkovo upravené 1 krát.

16.07.2016 - 17:03:32
09
silva, ďakujem. :y: Zajtra mi dôjdú ríbezle, tak idem do toho. Potom sa podelím o foto, či sa vyradil, alebo nie. :-D
16.07.2016 - 19:02:40
01
silva, koláč som nakoniec robil, až dnes. Neostalo mi veľa ríbezlí, tak mám menej, ako Ty. Ale je úžasný, ďakujem za recept. Ináč, spotreba je brutálna, už je takmer fuč. :lol:

Prílohy:

photo_2016-07-23_10-53-19.jpg
photo_2016-07-23_10-53-19.jpg 147.26 KiB thumb_up0thumb_down

23.07.2016 - 11:09:08
02
Taký neskorý obedík po výjazde s mojou madam...Bravčova sviečková , zeleninová zmes na pare, Hermelín smažený v alobale. A tie čierne " bodky" na mäse , nie su "sadze" , ale čierne korenie do soľou :lol: ... Ja len pre istotu , aby nevznikol opäť flame.

Prílohy:

image.jpeg
image.jpeg 997.43 KiB thumb_up3thumb_down

31.07.2016 - 16:56:02
010
... už len do výpeku z tej panenky drbnúť dve deci šľahačkovej smotany, rozdrobiť syr niva, okoreniť čiernym korením, prípadne dochutiť ešte soľou a štipkou cukru, nechať na sporáku zredukovať a bude úplne fasa.

Skrátka, chce to ešte omáčku.
31.07.2016 - 17:38:24
04
tak rad by som sem dal fotku tej fajnovej zajacej (ani neviem ako sa to spravne vola, kralik?) polievky co mame doma. ale ta moja cinska obluda tak zle foti...
31.07.2016 - 17:44:49
00
food porn v Ston-e. dobrota :)

Prílohy:

IMG_6792.JPG
IMG_6792.JPG 353.59 KiB 1 thumb_up1thumb_down

31.07.2016 - 18:08:05
01
laco napísal:
... už len do výpeku z tej panenky drbnúť dve deci šľahačkovej smotany, rozdrobiť syr niva, okoreniť čiernym korením, prípadne dochutiť ešte soľou a štipkou cukru, nechať na sporáku zredukovať a bude úplne fasa.

Skrátka, chce to ešte omáčku.


...bola , cesnaková a brusinkový hustý džem. Ešte teraz mi sliny tečú
31.07.2016 - 19:10:17
00
černicovýýýý

Prílohy:

DSC_0347.JPG
DSC_0347.JPG 388.02 KiB thumb_up1thumb_down

06.08.2016 - 19:49:36
06
Večerné domáce steakovanie ...zapekaný baklažán , hovädzí steak / Striploin a Rump /. Čierne korenie čerstvo mleté a soľ morská .

Prílohy:

Komentár súboru: Horný Striploin steak , dolný Rump steak...
image.jpeg
image.jpeg 861.45 KiB thumb_up0thumb_down

image.jpeg
image.jpeg 935.67 KiB thumb_up0thumb_down

image.jpeg
image.jpeg 936.57 KiB thumb_up0thumb_down

06.08.2016 - 21:53:54
08
a pivo?
06.08.2016 - 21:55:12
00
To som mal na výjazde s rodinou na Jahodnej...viacej si nemôžem dovoliť :lol:
06.08.2016 - 22:15:41
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Výživa a kozmetika)
keyboard_arrow_up