pista na predchadzajucej strane edelweiss pisal, neviem ci si cital:
"a ja som si zrobil beef jerky z 1 kilecka. v pootvorenej trube. 70-75stupnov 2.5h. 3hodiny mrazene masko som nakrajal na 3mm platky, tie vymachal v marinade zlozenej zo: soyovej omacky (tamari), worchesteru, suseneho cesnaku, vodky, trosky medu, korenia, stiplavej papriky, chili, chipotle, rimskeho kminu a muskatoveho orecha. minule som daval aj trochu kurkumy a kofoly. uplne staci stehno, netreba kupovat nizku rostenku"
S kamosom sme tiez mali aj kupovane, ale cena 3€ za 30g
no vtip, a chut mi moc nevyhovovala.. Doma robene mi viac chutia. Kamos robil zo 2krat v trube ako tu edelweiss pisal, potom kamos dostal susicku od manzelky, tak teraz som mal so susicky.
S tvrdostou je to tak rozne, niektore kusky su tvrdsie a niektore menej tvrde. Ale kazdopadne je to super chutovka, a kilecko nasuseneho stehna u mna padlo za par dni