Zeleninová pizza. Veľmi chutná. bez akejkoľvek múky :y:

Prílohy:

PIZZA ZELENINOVá.JPG
PIZZA ZELENINOVá.JPG 499.54 KiB thumb_up0thumb_down

14.06.2017 - 12:27:37
03
Hack3r napísal:


Ta teta mi je strasne povedoma. Nevies v ktorom filme hrala? :D
14.06.2017 - 12:37:59
00
fofo050, to vyzera zaujimavo. Dodas aj recept?
14.06.2017 - 13:03:11
00
Na ***** treba recept? :)
14.06.2017 - 14:16:32
00
Na všetko treba recept... a hlavne veľa lásky :)
14.06.2017 - 14:18:28
00
laco
prečo píšeš bez diakritiky ?
:lol:
14.06.2017 - 14:19:07
01
pista napísal:
fofo050, to vyzera zaujimavo. Dodas aj recept?


Pizza bez múky
Ingrediencie
- 2 cukiny (tekvica)
- 20 dkg tvrdý syr
- 2 vajíčka
- Soľ, korenie podľa chuti
+ kadečo podľa chuti
- Postup. Cukiny nastrúhať na hrubom struháku, osoliť – cukina si pustí vodu, ktorú treba vymačkať – k tejto hmote pridať nastrúhaný syr (tiež môže byť nahrubo nastrúhaný) pridať 2 vajíčka, okoreniť podľa chuti. Túto hmotu rozprestrieť (asi tak 1 cm) na plech vystlaný papierom na pečenie. Vložiť do rúry na 185°C asi tak 15 minút – piecť pokým sa na vrchu nezačne hmota zapekať. Takto pripravené cestíčko vytiahnuť obložiť kadečím – hlavne veľa syra - podľa chuti pridať ingrediencie ako na pizzu. Nechať zapiecť asi tak 20 minút – zas pokiaľ sa nezačne syr červenať  Najlepšie na vrch dať vajíčko a podľa toho je vidieť či je všetko pekne zapečené.
Vybrať z plechu aj s papierom, rozkrájať a zobrať z papiera ešte teplé... pozor je to krehké cestíčko, aby sa vám nerozpadlo.
Dobrú chuť . Určite si pochutnáš ;) :y:
14.06.2017 - 15:14:29
04
fofo050 napísal:
Zeleninová pizza. Veľmi chutná. bez akejkoľvek múky :y:

Slovo pizza by som dal do úvodzoviek... Lebo pizza bez tenkého cestíčka upečeného na bukovom dreve do chrumkava nemôže byť nikdy pizza. Tým nechcem povedať, že tá pečená zelenina bola zlá... Ale pizza to nie je!
14.06.2017 - 20:55:42
03
Ak mám chuť na pizzu bez múky tak si robievam takú:
Korpus je z kuracích pŕs nakrájaný na drobné drobné kocky kto chce a má čas tak môže aj pomlieť. Pridať 1 vajce soľ korenie pomiešať a dať do rúry na okrúhli pekáč piecť na papieri na pečenie cca 10-15min po kým nebude mäsový korpus biely a chytať zapečenú formu...ak tak je tak si ho rýchlo vyberie von a naukladám si vopred pripravenú mozzarellu paradajky prípadne iné veci podľa vlastnej chuti. Ja to jedávam takto je to čistý proteín prakticky bez kcal. Prípadne korpus z karfiólu ale to je trochu zložitejšie pre nás gurmánov gombička :) Dobrú chuť.
14.06.2017 - 21:19:20
01
JoKo napísal:
Slovo pizza by som dal do úvodzoviek... Lebo pizza bez tenkého cestíčka upečeného na bukovom dreve do chrumkava nemôže byť nikdy pizza. Tým nechcem povedať, že tá pečená zelenina bola zlá... Ale pizza to nie je!
ked moze byt v restauraciach bravcovy, kuraci steak a steak z lososa tak pizza bez muky je proti tomu nic. Eate ma napada ze by sa dal korpus urobit zo struhanych zemiakov. Uznavam ze to nie je low carb ale lepsie ako muka.
14.06.2017 - 22:56:05
00
Simply fresh brakefast :-)

Prílohy:

20170623_062122.jpg
20170623_062122.jpg 525.72 KiB thumb_up1thumb_down

23.06.2017 - 09:43:41
03
A toto je už co za <> vina ?!
23.06.2017 - 10:03:57
01
Ramon1 napísal:
A toto je už co za <> vina ?!


No predsa čerstvá vianočka s maslom s jahodami a mätou...
23.06.2017 - 10:20:21
00
Brnknem Bukovskemu , ze co on na to :)
23.06.2017 - 10:23:25
01
Náhodou, veď to je to isté ako džem, len čerstvejšie a bez pridaného cukru ;)
23.06.2017 - 10:28:46
05

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Výživa a kozmetika)
keyboard_arrow_up