Tohle LM používám taky, ale takhle suchy puky nemam ať se snažím jak chci 😕
Netráp sa tým. Stejná miska: raz sú úplne suché, raz mokré, a inokedy ako píše Luper - "suché"

pod vrstvou vody, ktorú zlejem. Neprišiel som na exaktnú súvislosť, ale akoby to bolo od kávy a rýchlosti prepnutia páky do spodnej polohy. Na fotkách sú suché puky.
Na margo vyssie fotky zo vcera - "suchy" puk pod vodou - pricom chvilu tvrvalo, kym som zabehol po mobil a fotil, a tak bol puk dlhsie vo vode, ako normalne, a nabral viac vody, inak by bol este krajsi (na prvych dvoch je stale pod vodou, na poslednej fotke je voda zliata).
Príloha:

DSC_1004.JPG
337.83 KiB
thumb_up2thumb_down
Príloha:

DSC_1005.JPG
396.03 KiB
thumb_up2thumb_down
Príloha:

DSC_1006.JPG
397.28 KiB
thumb_up2thumb_down
A este jeden obrazok "skoro tigrovaneho" ristretta z 10g (kapucinova salka, este slo mlieko).
Príloha:

DSC_1003.JPG
402.43 KiB
thumb_up0thumb_down