Kategórie
Bike-techposledný komentár: 4. 1. 2022 o 8:37
Akcia -23% Rock Machine Blizzard 90-297 RZ bicykel, strieborná/čierna/zelená
od 2 949 €
-23%
MOC 4 299 €
Akcia Novinka Rock Machine Whizz FS I 90 AXS 29 bicykel, matte deep ocean blue
od 4 749 €
MOC 5 499 €
Novinka -29% Rock Machine Whizz FS II 50 29/27.5 bicykel, matte deep ocean blue
od 2 099,90 €
-29%
MOC 3 099 €
Marin Alpine Trail XR GX AXS 29/27.5 bicykel, ružová/modrá/čierna
4 749 €
MOC 5 299 €
Novinka -17% Rock Machine Whizz FS II 90 AXS 29/27.5 bicykel, panama yellow
4 399 €
-17%
MOC 5 699 €
-43% Mondraker Superfoxy Carbon R 29 bicykel, carbon/desert grey/orange
4 299 €
-43%
MOC 7 499 €
savings RockShox Rudy Ultimate Race Day A1 28"odpružená vidlica, 30 mm
434 €
savings
MOC 1 019 €
-20% RockShox Rudy Ultimate Race Day 2 28" odpružená vidlica, 30 mm, gloss black
809 €
-20%
MOC 1 009 €
FORCE Basic C5.6 28" - 1 1/8" A odpružená vidlica čierna matná, 50 mm
59,99 €
MOC 67,99 €
-20% RockShox Rudy Ultimate RaceDay2 28" odpružená vidlica, 30 mm, offset 45 mm, electric red
809 €
-20%
MOC 1 009 €
-20% RockShox Rudy Ultimate RaceDay2 28" odpružená vidlica, 40 mm, offset 45 mm, electric red
809 €
-20%
MOC 1 009 €
savings RockShox Paragon Gold TK A1 Solo Air Disc 28" odpružená vidlica, 65 mm
197 €
savings
MOC 325 €
-20% RockShox Rudy Ultimate RaceDay2 28" odpružená vidlica, 30 mm, offset 51 mm, electric red
809 €
-20%
MOC 1 009 €
savings SR SUNTOUR NEX-DS HLO 700C 63 TS odpružená vidlica, 63 mm
59,90 €
savings
MOC 89 €
a ako to konkrétne lezie na nervy, aby som vedel, lebo mi niečo lezie na nervy a neviem presne čo
Mne konkretne najviac vadil pri strmsich zjazdoch v rozbitom terene - netvrdim ze lepsia technika jazdy by nepomohla, ale 66.4 stupna co mam teraz mi dava neporovnatelne vacsiu stabilitu a istotu. A nielen dolekopcom, ale aj po rovine (vyssie korene a pod) - AM bike s polozenejsim hlavovym uhlom ma tazisko posunute viac dozadu a lepsie hlta nerovnosi ako bicykel s XC geometriou zameranou na efektivitu slapania.
Čo je ale divné, včera mi odišli z účtu peniaze a odvtedy okrem dnešného confirmation mailu nič... Čakal som mail o začatí kompletácie bajku, ako spmínali chalani vo fóre, no zatiaľ nič nedošlo.... Neviem čo sa deje
Mne konkretne najviac vadil pri strmsich zjazdoch v rozbitom terene - netvrdim ze lepsia technika jazdy by nepomohla, ale 66.4 stupna co mam teraz mi dava neporovnatelne vacsiu stabilitu a istotu. A nielen dolekopcom, ale aj po rovine (vyssie korene a pod) - AM bike s polozenejsim hlavovym uhlom ma tazisko posunute viac dozadu a lepsie hlta nerovnosi ako bicykel s XC geometriou zameranou na efektivitu slapania.
dík za fundovanú odpoveď, to bude ono preto som už 3x letel cez riadítka, našťastie bez veľkého úrazu
Čo je ale divné, včera mi odišli z účtu peniaze a odvtedy okrem dnešného confirmation mailu nič... Čakal som mail o začatí kompletácie bajku, ako spmínali chalani vo fóre, no zatiaľ nič nedošlo.... Neviem čo sa deje
no ak tam máš napísané W50, neznamená to náhodou že dodanie v 50 týždni...? ten bajk čo si objednával bol akože na sklade...? ak áno tak tak volaj alebo píš na support...
Objednávaný bajk bol v deň objednávky skladom (dnes už je nedostupný). Pre pochopenie popíšem priebeh:
9.9 - objednávka, zadaná platba kartou
10.9. - potvrdenie - confirmation mail s faktúrou (bike+dámske sedlo) a dodanie W38
16.9. - SMS - odišli peniaze z účtu (teda lepšie povedané, boli rezervované)
17.9. - prišiel nový confirmation mail s rovnakým znením ako z 10.9 akurát vo faktúre bola iba jedna položka - dámske sedlo a dodanie W50
odvtedy nič.
Všetkým chodia aj mail o začatí kompletácie bajku (assembly) a následne o expedícii. Mne zatiaľ nič... Keď som písal na support, povedali že vraj mail o kompletácii mi neprišiel kvôli tomu, lebo mi prišiel mail o nedostupnosti sedla (čo mi príde divné a nelogické).
Bike potrebujem mať doma najneskôr v stredu-štvrtok, potom odchádzam:-( Som zmätený...keďže mail o kompletácii neprišiel, dnes by som mal očakávať mail o expedícii, či?
Na supporte mi nevedia dať presnú info, všetky informácie obsahujú "malo by...." Neviem čo mám robiť
Ako môžem pochopiť mail o nedostupnosti dámskeho sedla považovať za mail o kompletácii biku? Podľa mňa by mi mal prísť tak či tak...
alebo druhá možnosť je taká že sedlo je, ale bajk nie...možno v čase ked si objednával bol ešte na sklade napr. 1 kus. ..ale objednať si ho mohol v ten deň trebárs aj nejaký nemčúr resp. nemčúrka...tak koho uprednostia keď majú dve objednávky na jeden bajk...odpoveď je jasná...
Už som písal aj do nemecka, ale tam neviem či mám očakávať nejakú rýchlu odpoveď......