Potrebujem vasu pomoc. Co hovorite na tento bike? http://dema.dynatech.sk/index.php/sk/Dirt-Bmx/
Mam moznost kupit ho novy za 13000-14000 sk. Chcem nieco do mesta na street len na take vyvazanie sa a obcas schody chapete...vsetky rady ocenim. alebo ak viete o niecom lepsom do 18000sk dajte vedet.
bike vyzera byt v pohode komponenty su obstojne siece brzdy mechaniky ale za tie peniaze to ujde len ta vidla by ma najviac stvala lebo som ich videl asi 6 zlomenych v mostiku
Tie červené kolieska je kladka to aby ti retaz nepadala večinou si todávaju ked maju full...alebo ked im moc padá retaz... a ja byť tebou by som pozrel niečo v BAZARE tam určite niečo pekné bude
skôr by som povedal, že tam je ISIS.
A čo sa týka Nerra, tak ten sme s kolegom testovali. Síce ešte prvý model, ktorý mal inú vidlu, ale do pohody. http://www.youtube.com/watch?v=JxnJ-kEiQyw
bazar som uz pozeral ale moc tam toho neni,rozmyslal som este dosetrit a mozmo kupit RAPTORA pro,ale tu demu mozem mat ovela lacneisie kedze mi v tom obchode robi bratranec.za kolko sa da predat ta vidla co tam je? je tam RST launch T8 alebo..da sa vobec predat?
nie som jeho syn, ten teraz zhana len gitary. chodim s jeho dcerou ale na janovej svadbe sme sa stretli aj s vajcom na wc
a jak je to naozaj s tou demou nerro?
ano, ano na hajzli je skvele. hehe
Keď môžeš tak sa zastav. Ukážem Ti aj iné alternatívy. To Nerro je naživo des a hrúza. Hoď za hlavu že ho môžeš mať lacnejšie a radšej uvažuj o lepšej a krajšej alternatíve.
ano, ano na hajzli je skvele. hehe
Keď môžeš tak sa zastav. Ukážem Ti aj iné alternatívy. To Nerro je naživo des a hrúza. Hoď za hlavu že ho môžeš mať lacnejšie a radšej uvažuj o lepšej a krajšej alternatíve.
môžeš mi povedať čo je na ňom des a hrúza? Lebo myslím, že sto ludí, sto chutí...
Ale je pravda, že za tie peniaze si viem predstaviť aj niečo lepšie
Mikulec
Už len ten rám vyzerá strašidelne. Ale ano, máš pravdu, sto ludí sto chutí.
Náboje na ňom sú tiež nie bohviečo. Ten napínač reťaze som držal v ruke a je "utlapkaný" z plechu - prosto hrkalka.
kedze Turbi ma trochu odhovara od toho Nerra co tak toto? http://www.kaktusbike.sk/kgbbikes/?bike=3
je tam ram z CTM raptora len si to trosku inak nazvali mam taky pocit...
lenze to ma stoji o 4-5 litrov viac nez za kolko mozem mat tu demu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a mam este jednu otazku, co su tie cervene kolieska pri retazi?na co to je?
Lepší štandard v týchto cenách s oktalinkovými klukami.
Lepší štandard v týchto cenách s oktalinkovými klukami.
A čo sa týka Nerra, tak ten sme s kolegom testovali. Síce ešte prvý model, ktorý mal inú vidlu, ale do pohody. http://www.youtube.com/watch?v=JxnJ-kEiQyw
Tip
Ty si jeho syn.
Ak mám pravdu, šmýkaj ku mne do obchodu a vysvetlím Ti situáciu. hehe
a jak je to naozaj s tou demou nerro?
Ale je pravda, že za tie peniaze si viem predstaviť aj niečo lepšie
Už len ten rám vyzerá strašidelne. Ale ano, máš pravdu, sto ludí sto chutí.
Náboje na ňom sú tiež nie bohviečo. Ten napínač reťaze som držal v ruke a je "utlapkaný" z plechu - prosto hrkalka.
Nie, nechcem. hehe
Určite si vieš vygoogliť v tej cene bársčo. Tak daj konkrétne tipy a môžme filozofovať.
http://www.kaktusbike.sk/kgbbikes/?bike=3
je tam ram z CTM raptora len si to trosku inak nazvali mam taky pocit...
lenze to ma stoji o 4-5 litrov viac nez za kolko mozem mat tu demu