.... ja som sa priklánaľ k full
biku po prečítaní hooodne tém tu na mtbikerovi, ale po čase a doterajšej debate zisťujem, že môjmu štýlu jazdenia alias chrtenie na 80a viac km asi nebude full to pravé orechové ale možno nejaký "komfortný" HT alebo..............
ja už normálne neviem, čo si mám kupiť :cry:
trance alebo xControl
posledne dve sezony som odjazdil na 100/80 zdvihoch. v porovnani s HT co som mal predtym uplne ina liga co sa pohodlia tyka.
tento rok sa tesim na maratony na fulle so zdvihmi 140/140. alebo ako spolubiker poznamenal 100/140 s "tazkou" vidlicou
biky s vyssimi zdvihmi sa daju postavit na velmi slusnu vahu ale je pravda ze cenovy limit je pri tom trosicku inde.
borec co vyhral CMTBS by seriu vyhral rovnako na HT ako na 120/120 fulle. o tomto to vobec neni.
ano, pravda. 98% slovenskych maratonov v pohode odjazdis aj na HT s pevnou vidlou. ci ti to "pohodlie" za to stoji musis rozhodnut sam a s tymto ti nikto na fore nepomoze pretoze je to vec LEN a LEN osobnych preferencii.
ak by si sa chcel este trosicku viac domotat co sa vyberu tyka odporucam bike-forum.cz a prispevky od borca s nickom MlokCZ. jeho prispevky maju hlavu a patu a da sa z nich vselico dozvediet a pochopit...