Ahojte,
chcem si kúpiť nový bicykel. Avšak keď čítam po rôznych fórach, tak zisťujem, že to nie je až také jednoduché
V prvom rade, chcem si kúpiť lacný bicykel. Najčastejšie reakcie sú, že nekupuj, rozpadne sa ti.
Ja ho však chcem využívať na rekreačné jazdenie, do mesta, troška do lesa (lesné chodníčky, nič náročné).
Z lacných modelov som pozerala najmä
biky od CTM-ka. A to úplný základ, CTM Stefi 2.0 a CTM Twister 2.0 Lady.
Čo som si troška poštudovala, tak ten CTM Stefi nemá ani odpruženú vidlicu, ale zase ževraj je to rokmi overená kvalita, že je to robené z dobrých kompontentov. CTM Twister má zase odpruženú vidlicu (čo by som privítala), ale zase som sa dočítala, že do týchto lacnejších modelov sa odpružená
vidlica nedáva veľmi kvalitná.
Keďže sa nevyznám vo všetkých tých značkách, chcela by som sa spýtať, ktorý model by ste mi viac odporúčali. A či by sa do toho CTM Stefi dala časom dať odpružená vidlica.
Už som počula veľa komentárov na kúpu lacného bicykla, ale aj tak sa chystám spáchať tento hriech
Budem vďačná, ak mi poviete svoj názor na tieto dva biky, resp. odporučíte iné v danej cenovej kategórii. Odpružená vidlica ma láka, ale nie za cenu, že s ňou budem stále
behať do servisu
Ďakujem krásne