Zdravím mám problém z deore stále drnčí reťaz na prehadzovačke o stabilizačnú platničky medzi kolieskami prehadzovačky je už nová reťaz Hg54 nová prehadzovačka deore5120 aj spojka retaze KMC je to 2x10 rambler 3.0 ďakujem za radu už fakt neviem čo keď dám novú reťaz 200km je ticho a potom to začne mám dať drakšiu reťaz HG95 ďakujem za rady.
Ako si nato prišiel, že práve tuto ti to cinká? Podľa mňa je tam medzera dostatočná, taký bežný štandard. Menil si aj prehadzovač a chyba je naďalej, takže je inde. Daj poriadne foto.
Foto tam už je proste pri rýchlejšom pedálovaní sa tá retaz tam oprie je to len pri ťažších prevodoch v predu veľké a zadné 4 malé to robia aké info ešte chceš dáš to na stojan točím a tá retaz tam proste vybruje a oprie sa aj o tú platničku ani servis to nevedel vyriešiť tak tam šupli novú retaz a hotovo a čím bude retaz staršia tým to viac cinká mierka ukazuje retaz dobrá má 200km
A zabudol som na začiatku povedať že od nova tam bola kmc retaz tam to začalo potom 3 krát schimano hg54 mne to príde že keď sa tá retaz natiahne tak to začne preto pri novej je ticho a postupne sa to zhoršuje keď je retaz pred výmenou už to cinká skoro stále a na viacerých prevodoch nikdy som deore nemal ale pre mňa veľké sklamanie radí to bezchybne ale to už bicykel čo som mal ako chlapec a mal len SIS išiel tichšie
tak ale logicky je blbost menit kladky za vacsie ked je original takto. dalej - ak by ti o ten pliesok v ramienku hrkotala retaz bolo by to hned vidiet - ta "farba" ci co to je nic nevydrzi. staci par dotykov retaze a bol by oskrety. problem bude inde. tiez to vidim bud na zlu dlzku retaze alebo zle nastavenie prehadzovaca. prvych 200km je mozno ticho lebo je na nom vela maziva od novoty ak retaz po kupe necistis. ked je retaz uz suchsia zacne hrkat a ja si myslim ze na kazete koli zlemu nastaveniu nie o ten "pliesok"
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A info. Hore píšeš že nové, posledný príspevok je neprečítateľný ale niečo tam je o 2 rokoch a 4 reťazách, tak ako?
aby sme si ujasnili terminilogiu, najtazsie prevody = vpredy najvasci, vzadu najmensi?
mam 15 zubove Z 12sp šaltra namontovane na 10sp 105ke neni problema, 10sp reťaz je širšia ako 12ka