Zdravím mám problém z deore stále drnčí reťaz na prehadzovačke o stabilizačnú platničky medzi kolieskami prehadzovačky je už nová reťaz Hg54 nová prehadzovačka deore5120 aj spojka retaze KMC je to 2x10 rambler 3.0 ďakujem za radu už fakt neviem čo keď dám novú reťaz 200km je ticho a potom to začne mám dať drakšiu reťaz HG95 ďakujem za rady.
Končím túto tému retaz je dobrá každý týždeň periem a mažem mazivom shimano cinká to tam dokonca som tam vlepoval na skúšku lepku len pre srandu! na obrázku bola funglovka prehadzovačka písal som to hľadáte chybu dám kde nie je všetkým vám ďakujem majte sa
Chcel som radu nie niekoho urážať 30 rokov som nemal problém z pohonom ta platnička je originál na stabilizáciu retaze tak že nikto z vás ani nepovedal na čo tam je keď sa retaz rozkmitá vráti ju späť možno to je bežné preto som chcel radu ja to počujem a vadí mi to viac krát som písal že dĺžka je ok aj na najmenších prevodoch nie je na doraze prehadzovačky písal som že retaz bola viac krát menená a aj v servise kontrolovaná preto končím túto tému nemá to zmysel behnem do Oslian tam je shimano čo povedia oni možno sa tam aj preveziem na ňom nie je to ďaleko ešte raz ďakujem majte sa
Zdá sa to tu byť zaujímavý a to nielen technický problém. Určite takto hrkotať reťaz nemôže ani pri kladkách originálnej veľkosti, výrobca to určite navrhol správne. Dočítal som sa že je to len pri určitej kadencií a malých pastorkoch. Pravdepodobne niečo zapríčiní že reťaz má na spodnej šponovanej kladke vyššiu rýchlosť ako na hornej vodiacej, čo zapríčiní jej predĺženie v tomto priestore a následný hrkot. Z fotografie sa zdá že máš jeden zúbok vodiacej kladky mierne opracovaný do obla. Skús pozrieť čo sa deje s hornou kladkou keď je v pozícií tvojho problému, ako cez ňu odvaľuje reťaz, možno ju nadvihne, alebo niečo iné...
Konečne niekto povedal rozumnú vec ale sklamem ťa to foto bola funglovka prehadzovačka nemala ani 1m odjazdené chcel som vedieť či to nebude v nej bude to určite blbosť preto som chcel vedieť či sa to niekomu nestalo najviac to robí na treťom od spodu časom už aj dole do polivice zadnej kazety keď som to ukázal v servise pozeral ako puk že to sa mu ešte nestalo zanesiem to do Oslian tam je origoš servis a vraj sú dobrý v servise ladil prehadzovačku potom celé zadné koleso z kazetou a potom retaz povedal vadná retaz.
Tretí najťažší zospodu je zakliaty aj u mňa na 12s SLX, Funguje to tam správne no však hlučnejšie, keď to nastavím aby to bolo na 3 zospodu tiché tak to už neradí dobre na najľahších prevodoch.
tiež to tak mám na cestaku 3tí od spodu hrkoce. ked nehrkoce hore neradí to šitmano je zakliate.... vyskušal som , meral som kontroloval patku presne na stred nastavil reťaz aj tak hrkoce.. už to Yebem a jazdím, teda nejazdím lebo sa mi urobila tromboza žily na ruke..
Ja viem deore to má blbo a fakt blízko dnes som v práci prejdené 2km a funglovka prehadzovačka a ozaj v servise ako prvé menili celé koleso aj s kazetou dám foto po dvoch km na novej
Nerozumiem prečo nejdeš do prvého cyklošopu a nekúpiš väčšiu kladku ako ti tu chalani radili. Výmenou upravíš vzdialenosť, tým pádom nič nebude cinkať. Len spodnú.
Čaute iba pre info vymenil som 11 zubové koliesko spodné za 13zubové xt to čo som tu posielal a šepot kvetín takto som si predstavoval chod retaze ďakujem za radu všetkým majte sa
Ja na mojej 6000ke používam 2roky 13t alu kladky z aliexpresu. Kladky su v pohode ale ti čínske ložiská sa už dávno rozpadli. Nahradil som SKS a radi to jedna báseň.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ano, farba je tam vydreta. z nepochopitelnych dovodov vycnelok je na modeli blizko retaze
na inych typoch je poloha rozumnejsia..