Ahojte, sorry ak som v zlej téme -prípadne prosím o upratanie do správnej!
Mam Spark RC 2022 ktory bol na shimane a chcel by som nan dat zo stareho bajku Sram DUB AXS XX1 karbonove kluky. Kupil som teda pressfit PF BB86-DUB (ten mi prisiel s 2 a 4,5mm vonkajsimi podlozkami (outer spacers-medzi stred a kluky, resp na ich os) a 2,5mm kruzkom ktory pasuje na samotny kus pressfitu tj, medzi ram a pressfit (inner spacer).
Viem, ze Scott by tam od vyroby dal DUB Wide kluky, pretoze ma CL 55mm a tym padom ma
prevodnik offset 3mm. Neviem ale ako docielit to, aby som moje ne-wide
kluky mohol pouzit, ale viem, ze to ide!
Z internetovych analov som sa dozvedel, ze prevodnik musi mat v mojom pripade 0mm offset, ale neviem ktoru podlozku mam pouzit. Ked dam 2mm tak mi preload adjuster na druhej strane kluk nestaci dotiahnut a vzialenost prevodnika od ramu je velmi mala (nahadzujem vzdy uplne co najblizsie ku kluke= neutiahnuty), v pripade 34T by som uz urcite suchal "do ziveho" (a to sa tam ma vraj az 40t? zmestit). Ked tam dam 4,5mm tak len ked jemne rukou utiahnem kluky, uz sa velmi tazko pretacaju. Neviem teda, ake podlozky si zohnat, aby to fungovalo. Ma tu niekto prosim skusenost?
Vopred vdaka za odpoved!