Ohladne tej Gaggia classic:
urcite brat radsej ako new baby ci ine modely bez OPV (over pressure valve)
Na classicu sa da kludne robit backflush (cistenie detergenom), nastavenie tlaku tiez jednoduche pomocou tlakomeru na pake.
Boiler je sice z hliny, ale ved ked staci na ramy na nasich tatosov, tak preco nie na kavovar Osobnemam classic uz skoro 3 roky a stale je v perfektnom stave. Samozrejme robim pravidelny backflush aj odvapnovanie.

Na ukazku dnesny ranny doubleshot. Kava v celku jednoducha, espresso blend z coffeein, prazena 15.1. (samozrejme odrzovana v mrazaku vo vakuu), nacata pred cca 1,5 tyzdnom, preto aj ta crema taka obycajna.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up