Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Veru , neskúšal doteraz...A objednal som veľkoryso , s každého druhu nejaké kilečko
.....pekne ďakujem za typ...

...z každého.....
...za tip....
;)
Zobraziť komentár 24.01.2015 - 16:09:09
00
hehe, astro aka gramaticka uderka.. Ja tiez kazdeho opravujem :D trhaju mi oci gramaticke chyby :D
Zobraziť komentár 24.01.2015 - 16:13:01
01
Wladix: tak to neporadim. skus sa pozriet na porlex mini ale nemal som ho.
PhilJ: myslis OPV ventil? bojler cim vacsi tym lepsi... silvia ma stale maly bojler preto sa upravuje PIDom aby bola regulovanie teploty presnejsie, o chlp sa zlepsi aj teplotla stabilita. odkedy mam isomac zafiro (0,7L bojler, E61 hlava) tak neriesim teplotu. po nahriati robim kavu hocikedy. ziadne odpustanie vody a podobne. komu sa to vsak chce robit tak silvia spravi vynikajuce espresso!


jj, ale z tych 'lacnych' kavovarov je na tom silvia este relativne najlepsie.
Mne inak nerobi problem odpustat vodu - aspon vytecie stara voda z boileru a zohrieva sa cerstva. Na tie moje 3 pressa za den to uplne staci ;)
Zobraziť komentár 24.01.2015 - 17:22:41
01
...z každého.....
...za tip....
;)


..díky , asi som trošku po tom dnešnom výjazde " vydlabaný"...
Janiiik až na budúci týždeň, idem v nedeľu pozrieť Bratislavu do stredy...
Zobraziť komentár 24.01.2015 - 18:02:44
00
jj, ale z tych 'lacnych' kavovarov je na tom silvia este relativne najlepsie.

ano suhlasil. silvia je z malych kavovarov asi top...
Zobraziť komentár 24.01.2015 - 19:46:54
00
Dnešné espresso - Peru MCM EP na Silvii

Prílohy:

WP_20150125_14_17_32_Pro2.jpg
WP_20150125_14_17_32_Pro2.jpg 679.71 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 25.01.2015 - 19:05:07
04
Sestra musí ladit ve všem se svým Bianchi :D...

Nepal Mt. Everest Supreme
Espresso Doppio, Espresso

Prílohy:

IMG_1670.JPG
IMG_1670.JPG 315.69 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 26.01.2015 - 09:53:35
02
Skúšal niekto toto ?
Praženie kávy domaOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Zobraziť komentár 17.02.2015 - 19:55:45
00
Ohladne tej Gaggia classic:
urcite brat radsej ako new baby ci ine modely bez OPV (over pressure valve)
Na classicu sa da kludne robit backflush (cistenie detergenom), nastavenie tlaku tiez jednoduche pomocou tlakomeru na pake.
Boiler je sice z hliny, ale ved ked staci na ramy na nasich tatosov, tak preco nie na kavovar :) Osobnemam classic uz skoro 3 roky a stale je v perfektnom stave. Samozrejme robim pravidelny backflush aj odvapnovanie.

Na ukazku dnesny ranny doubleshot. Kava v celku jednoducha, espresso blend z coffeein, prazena 15.1. (samozrejme odrzovana v mrazaku vo vakuu), nacata pred cca 1,5 tyzdnom, preto aj ta crema taka obycajna.

Prílohy:

double shot.jpg
double shot.jpg 186.06 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 18.02.2015 - 09:18:49
01
robi tu niekto mokka presso? da sa to nudzovo spravit aj na peci na drevo? ideme na chatu a nieje tam elektrina :D
Zobraziť komentár 18.02.2015 - 21:36:14
00
ano ja pouzivam, doma na plyne, na internate na starej platnicke. Myslim si, ze na peci to nebude problem, len bude ju treba asi skor dat bokom aby sama dosla.
Zobraziť komentár 18.02.2015 - 23:14:16
00
Skúšal niekto toto ?[/video]
Ano skusal, popkornovac ti predam lacno ;-) Ide to ale nevies regulovat teplotu a je z toho poriadny smrad a bordel.
Zobraziť komentár 19.02.2015 - 18:06:32
01
Díky za vysvetlenie :y:
Pochopil som, je to kravina
Zobraziť komentár 19.02.2015 - 21:19:48
00
smrad ?? ..v praziarni to predsa vonia
Zobraziť komentár 19.02.2015 - 21:39:36
00
Verím že áno, ale tu sme preberali praženie v popkornovači ;)
Zobraziť komentár 19.02.2015 - 21:45:09
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Výživa a regenerácia / Energia)
keyboard_arrow_up