Komponenty na úpravu a reguláciu vody do kavovaru

... no , nie si ďaleko od pravdy...Ja sa to snažím mat pod " kontrolou" . Ale nakoľko este stále nie som s výsledkom spokojný , laborujem dalej , v snahe priblížiť sa dokonalému espressu...

Jedna z dôležitých súčasti prípravy dokonalého espressa , je aj " kvalitná " voda... Ja som to vyriešil takto. BWT je dobrá voľba . Upravuje pH aj tvrdosť vody, prietok regulujem na hlave " náplne " podľa vopred nameraných hodnôt vstupnej vody . V KE absolútne zlá voda / tvrdá a zasaditá / , nastavujem - priškrcujem prietok na " hlave " na jednotku. Tak aj zredukujem životnosť náplne z 4200 litrov na 1800 , ale ta chuť je neporovnateľná ...horkosť sa úplne vytratila, pena - crema stalejsia.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up