Mne robila presne toto tiež, takže nie je to ojedinelé. Mám už novú, dúfam, že vydrží. Inak tú pôvodnú starú som rozobral - odšrouboval tú časť s prachovkou, pod ňou je taká plastová príruba (viď foto) - je zasunutá v sedlovke.

Tá príruba je prerezaná a to zasekávanie spôsobuje podľa mňa ona.

Keď som ju posunul vyššie - sedlovka hneď chodila v pohode (teda bez tej príruby). Skúšal som tú prírubu otáčať rôzne - tým prerezaním dozadu, do strán a podobne, stále sa zasekávala a až som ju teda otočil smerom dopredu, zašrouboval prachovku a sedlovka fungovala.

Z podpory mi ale tvrdili, že je jedno ako je otočená tým prerezaním, ale podľa mňa nie je. A zároveň som si istý tak na 80%, že táto príruba a jej určitá (aj minimálna deformácia, alebo vychýlenie) spôsobuje to zasekávanie. To zasekávanie cítiť, že je také mechanické, a nie kvôli tlaku vzduchu (teda u mňa to tak bolo)

Medzi tým, mi už ale písali, že mi ju vymenia. Takže ja som im posielal naspäť v podstate momentálne, prízvukujem momentálne funkčnú sedlovku.

Ak s ňou budeš mať problém (po skončení záručnej doby), skús vysunúť tú prírubu, zasunúť ju opatrne rovnomerne (bez vychýlenia) do sedlovky a zašroubovať prachovku.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up