Kalendár podujatí

Logo: 24h SLOVAKIA RING cycling race 24h SLOVAKIA RING cycling race

Pozvánka: 24-hodinové cyklistické preteky na SLOVAKIA RINGU

Ak ste už vytiahli bicykel z garáže a pripravili ste ho na letnú cyklistickú sezónu, neváhajte a prihláste sa na júlové 24-hodinové cyklistické preteky na SLOVAKIA RINGU. Stihlo to už takmer 100 cyklistov, ktorí budú bojovať o každý prejdený kilometer. Pridajte sa k nim.

Cyklistické preteky 24h SLOVAKIA RING Cycling Race odštartujú 2. júla 2015. Na jedinečný 24-hodinový maratón sa môžu prihlásiť jednotlivci ako aj zmiešané štafetové tímy zložené z dvoch, štyroch, šiestich či ôsmich členov. Všetci cyklisti zažijú skvelú športovú a prajnú atmosféru, ktorá im pomôže prekonať vlastné vytrvalostné limity. Do konca apríla platí zvýhodnená registrácia. Napríklad šesťčlenný tím ušetrí do 30. apríla až 50 eur. K dispozícií je aj 20 boxov, ktoré ponúknu tímom pohodlné zázemie.

Padne rekordných 1 000 km?

V minulom ročníku pretekov zajazdil víťazný tím až 947,52 km. Preto je veľkou výzvou pre tohtoročných cyklistov prekonať tisíckilometrovú hranicu a zapísať sa do historických tabuliek podujatia.

Preteky 24h SLOVAKIA RING Cycling race organizuje okruh SLOVAKIA RING v spolupráci so Slovenským zväzom cyklistiky a spoločnosťou RESPECT Slovakia.

Video: Ako bolo v roku 2014


Reportáž 2014



Ani jedného zo štartujúcich som nebral ako protivníka, ale ako spolubojovníka, súperil som predovšetkým sám so sebou. Gratulácia patrí všetkým zúčastneným, všetci si siahli až na dno svojich síl, víťazom, aj porazeným, víťazom jednotlivých kategórií, ale hlavne grandióznemu výkonu víťaza jednotlivcov Maťovi Uharčekovi, ktorý zašiel neuveriteľných 870 kilometrov! Aby som sa Maťa minimálne udržal, musel by som mať patent na formu a náhradné nohy priamo v sprievodnom vozidle Gratulujem! Celá reportáž z roku 2014: Slovakia Ring 24hod - Aké to je atakovať takmer 800 kilometrov na bicykli za jediný deň?

Prídite si zamakať

Termín podujatia
Štart: 2.7.2015 o 12.00 hod- štart Le Mans Style
Cieľ: 3.7.2015 o 12.00 hod

Odkaz na registráciu pretekárov
http://24hod.sportsoft.cz/main.aspx?e=77&lng=sk
Registrácia bude platná len po zaplatení štartovného!

Kompletné propozície na http://www.slovakiaring.sk/novinky/detail/24h-slovakia-ring-cycling-race-2/
report_problem Našiel si v texte chybu?
keyboard_arrow_up