Kalendár podujatí

Logo: MTBIKER Novodubnický maratón 27. ročník MTBIKER Novodubnický maratón 27. ročník

MTBIKER odporúča toto podujatie
Sme partnerom akcie.

comment Otázky na organizátora

thumb_up0thumb_down reply

Zdravim.
Chcel by som sa spytat, ci je nejaky problem so sparovanim mojho startovneho a registracie. Platbu som posielal z uctu: : SK19 8360 5207 0042 0312 4677 na ucet: SK27 8330 0000 0027 0162 7796
Príkazca PAVOL BADIAR Príjemca: MTBIKER NOVODUBNICKY MTB
Dôvod operácie: 19640417 , HARD
Referenčné č. operácie: 03124677-000002865
Dátum operácie: 2022-05-27
Dátum zaúčtovania: 2022-05-27
Suma operácie: 15,00 EUR

Dakujem.

S pozdravom
Pavol Badiar

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Ahojte,

Chcem sa pre istotu spýtať… Zvažujem, že by som sa zúčastnil len teda som pacient po transplantácii srdca.

Je viac menej mojou povinosťou Vás na to upozorniť a teda chcem sa spýtať či budete potrebovať nejaké čestné prehlásenie, že som si vedomý rozík a organizátor nenesie zodpovednoť atď.

Celý pretek mám na ruke Apple Watch ktore majú aj funkciu detekcie pádu a núdzového volania.

Len nech mám dušu na mieste ja aj vy 😊

Ďakujém.

Jakub

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Zdravím. Všetci účastníci štartujú výlučne na vlastné riziko. Ich zdravotný stav a vybavenie a skúsenosti by mali zodpovedať výkonu ktorý sa chystajú podať. Pre vlastný kľud môžete svoje plány a stav konzultovať s vlastným lekárom. Žiadne špeciálne potvrdenie od vás nepotrebujeme, u nás podpisujete štandartnú prihlášku a prehlásenie, o tom že rozumiete propozíciam a aj tomu, že štartujete na vlastné riziko.

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Dobrý deň, štartoval som už asi na 10 podobných maratónoch (seriál ŠOBT) a systém mi vždy napísal pri mojom veku číslovku 59 ( v tomto roku , presne podľa ich propozícii organizátorov a propozícii SZC) Váš systém mi nahadzuje k veku číslovku 58. Otázka, čím som si zaslúžil toto omladenie ? Tento rok, ak sa vylížem zo zranení, tak chcem skúsiť trať HARD ako prípravu na budúci ročník. Videl som , že tam nemáte dostatok pretekárov v kategórii 60+, tak by som chcel zaplátať dieru , len či ma Vy o rok znovu neomladíte Prajem pekný deň a nech sa Vám preteky vydaria, či už s mojou alebo bez mojej účasti.

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Dobrý deň,
osobne neviem aký koľko máte rokov a ani aké údaje ste zadali (nemám do toho prístup) ale platí to čo píšeme v propozíciach: v prípade problémov s registráciou na stránke MTBIKER kontaktujte priamo admina: jozef.simoncic@mtbiker.sk. Dáme mu ale vedieť aj my. So SZC nemá naše podujatie a klub nič spoločné.
Ďakujeme za prianie a tešíme sa na vás.

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Prosíme vás, aby ste nás nekontaktovali cez tento formulár. Nie je v našich silách reagovať včas na vaše dotazy ešte aj tu. Ak vám nepomôžu informácie na našom webe, kontaktujte nás prosím priamo na kontakty uvedené na našej stránke.
Ďakujeme za pochopenie

thumb_up0thumb_down reply
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up