Zdravim vsetkych, zhanam nejakych bajkerov, ktori by mali zaujem o spolocne vyjazdy v okoli Kosic, prevazne smer Kojsovka+prilahle kopce, cca. 60,70,80km, pripadne aj nejake dlhsie...

samozrejme hovorim o vikendoch, cez tyzden koli praci stiham max. Jahodnu
Nie zeby solo bajking nemal svoje vyhody, no obcas nezaskodi s niekym zdielat trasu, pripadne sa podelit o znalosti roznych tras priamo v terene...
Ak by to malo uspech, mohla by sa z toho stat aj tradicia zrazov bajkforistov.
Moja predstava nie je nejake brutalne chrtenie, proste skor vyletne tempo
vdaka
Tak tam je odmenou ulovena korist
V nedeľu som išiel sám okruh cez N. Dolku, Lieskovec, Findoru a nazad na Alpínku, stretol veľa cyklistov a dobré dve tretiny sa nevedeli ani pozdraviť. Dnes sa pozdravil každý, dokonca s úsmevom, sem tam aj prehodených pár slov, ten cyklovozík je kúzelný ...
Baba Luka čo to je, kde to je?
Info z ML
To, že sa peniaze KSK dali využiť aj ináč, nechám na posúdenie. ML sú vykonávatelia.
K „ čo je to Baba lúka“ ? – veľmi konkrétne pomenovanie miestnej lokality
Príďte v nedeľu, však viete kde, môžete diskutovať, poradiť, hľadať riešenia.
V nedeľu som išiel sám okruh cez N. Dolku, Lieskovec, Findoru a nazad na Alpínku, stretol veľa cyklistov a dobré dve tretiny sa nevedeli ani pozdraviť. Dnes sa pozdravil každý, dokonca s úsmevom, sem tam aj prehodených pár slov, ten cyklovozík je kúzelný ...
maro pozeram, ze jedno miesto je vo voziku este volne. Ak sa nikto neprihlasil, tak som dufam prvy
PS: mam rad cyklistiku
PS2: urcite ta pozdravim!
veď ja nič, v Košicoch bývam ešte len nejakých 25 rokov, ta nemusím poznať všetko.
A poznáte kde je v okolí Košíc Židovské sedlo, Čermeľské sedlo, Klátovský kotol či Diviaky? : ) Odpoveď nájdete aj tu: http://www.dajamabooks.sk/index.aspx?PageType=1&Kod=500&Kateg=18
Baba lúku doplníš v ďalšom vydaní.