p.r.

Články

Nový web CUBEbikes.sk spustený PR článok

Nový web CUBEbikes.sk spustený

V roku 1992 si pár do bikovania zbláznených garážových kutilov spolu sadlo a hodili reč o založení vlastnej bicyklovej značky. Počas Mountinbike-boom-u by to malo znieť americky. A najlepšie, aby to pozostávalo len zo 4 písmen. Toto bola hodina zrodenia CUBE. V súčasnosti predávajú Oberpfálčania 250.000 bicyklov ročne.
Decembrové číslo Cyklistickej dopravy PR článok

Decembrové číslo Cyklistickej dopravy

Milí priatelia, rok sa s rokom zišiel a my tu máme posledné číslo Cyklistickej dopravy v roku 2011. Okrem iného si môžete v ňom prečítať...
Na Slovensku nájdete 72 zariadení s logom Vitajte, cyklisti! PR článok

Na Slovensku nájdete 72 zariadení s logom Vitajte, cyklisti!

Reštaurácie, penzióny, hotely, informačné centrá, hrady, múzeá, kúpaliská a ďalšie turistické zariadenia môžu zvýšiť svoju atraktivitu pre cykloturistov získaním certifikátu Vitajte, cyklisti! Certifikáciu na Slovensku realizuje od roku 2008 Nadácia Ekopolis. V roku 2011 sa počet certifikovaných zariadení zvýšil na 72, čo predstavuje v porovnaní s predchádzajúcim rokom 20-percentný nárast. Partnerom projektu je nadácia DOEN, spoločnosť TOYOTA a v tomto roku aj Nadácia Allianz.
Aby šport nebolel 2012 PR článok

Aby šport nebolel 2012

Či ste začiatočník, alebo skúsený športovec, určite existuje aspoň pár nezodpovedaných otázok, na ktoré hľadáte odpoveď a my sa Vám pokúsime priniesť objektívny pohľad aspoň na niektoré závažné problémy spojené so zdravím a športom.
Anketa Miss slovenskej cyklistiky pod patronátom SZC PR článok

Anketa Miss slovenskej cyklistiky pod patronátom SZC

SZC sa po prvýkrát rozhodla organizovať súťaž Miss slovenskej cyklistiky. Medzi registrovanými športovkyňami, a cyklistkami obzlášť, je mnoho pekných, šikovných a sympatických dievčat, ktoré sa popasujú o titul kráľovny krásy. Každý môže pridať hlas jednej svojej favoritke. Súťaž prebieha výlučne na internete, na stránkach Slovenského zväzu cyklistiky. Hlasovanie sa uzatvára v nedeľu 18. decembra o polnoci.
Filip Polc vyhral Holy Race v Japonsku PR článok

Filip Polc vyhral Holy Race v Japonsku

Filip Polc si prišiel po ďalšie víťazstvo na urban trati v Japonsku. Red Bull Holy Ride v Saijo City nachystal krátku 500 metrovú trať s 238 schodmi. Vyraďovacie kolá boli vo forme duelov a Filip nenašiel konkurenciu. Video a tlačová správa (po anglicky) v článku.
Projekt TransDanube podporí ďalší rozvoj cestovného ruchu v Bratislavskom kraji PR článok

Projekt TransDanube podporí ďalší rozvoj cestovného ruchu v Bratislavskom kraji

Projekt TransDanube podporí ďalší rozvoj cestovného ruchu v Bratislavskom kraji. Podstata projektu vychádza z prioritných oblastí Dunajskej stratégie, ako je trvaloudržateľný rozvoj európskych regiónov pozdĺž toku rieky Dunaj. Vstup BSK do projektu TransDanube odsúhlasili krajskí poslanci na piatkovom rokovaní. Projekt je v rámci Programu Juhovýchodná Európa, Priorita 3 „Zlepšenie dostupnosti“.
Konferencia - Obnova a modernizácia cykloturistických a peších turistických trás PR článok

Konferencia - Obnova a modernizácia cykloturistických a peších turistických trás

Žilinský samosprávny kraj si Vás dovoľuje pozvať na konferenciu pri príležitosti ukončenia 3-ročného projektu Obnovy a modernizácie cykloturistických a peších turistických trás v Žilinskom kraji financovanom Žilinským samosprávnym krajom, ktorá sa uskutoční dňa 15.11.2011 v Kongresovej sála Úradu Žilinského samosprávneho kraja, Komenského 48, Žilina.
Festival HoryZonty s medzinárdnou účasťou PR článok

Festival HoryZonty s medzinárdnou účasťou

Višegrádsky fond podporil festival dobrodružných filmov HoryZonty. Diváci sa môžu tešiť na kvalitných hostí z horského prostredia zo Slovenska, Čiech, Poľska a Maďarska. Trojdňový festival otvorí vo štvrtok 10. novembra legendárny horolezec, otec známej herečky Zuzany Fialovej, ktorý spolu s Michalom Orolinom pred štyridsiatimi rokmi vystúpil na prvú československú osemtisícovku.
Bike camp Peru/Bolívia s Filipom Polcom PR článok

Bike camp Peru/Bolívia s Filipom Polcom

Bike camp Peru/Bolívia – pojazd na najstarších trejloch sveta. Spoznajte stavby starých Inkov zo sedla bajku s Filipom Polcom.
Bike Brno potvrdí svoju tradíciu už 14. ročníkom PR článok

Bike Brno potvrdí svoju tradíciu už 14. ročníkom

Mezinárodní cyklistický veletrh Bike Brno obsadí svou nabídkou pavilony V, F a G1. Návštěvníky zde již od 10. do 13. listopadu čekají tisíce jízdních kol a doplňků pro cyklistiku.
Demo bike Specialized 2012 odcizen! PR článok

Demo bike Specialized 2012 odcizen!

V pátek 14. října 2011 byl v Praze 4 odcizen demo bike firmy Specialized Eastern Europe s.r.o., model Stumpjumper FSR Expert Carbon 29“ pro rok 2012, ve velikosti XL a barevném provedení červená/karbon/bílá, viz přiložená fotografie.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up