Pozvánka: KE.CY Singletrack Camp  - akcia, aká v Košiciach ešte nebola

Netradičný víkend plný jazdenia a zábavy si pre vás pripravili KE.CY - košické cyklotraily o.z. a Bike Park Červený Breh.

V termíne 19.–20.5.2018 sa dozviete a naučíte všetko, čo ste chceli vedieť o jazdení a stavaní singletrackov. Cieľom bude okrem zábavy ukázať vám, že singletrack nie je len zjazdová trať určená pre profíkov, ale bezpečný a "pohodový" cyklochodník určený pre široké spektrum bikerov.


Pripravený je bohatý program v podobe prednášky o stavaní prírode blízkych singeltrackov, praktická ukážka údržby a stavby singlov v teréne. Večer sa môžete tešiť na Pecha Kucha - bicyklový špeciál. Samozrejmosťou bude spoločné jazdenie na trailoch, pre každého podľa nálady a výkonnosti, s cieľom zdokonaliť techniku. Motiváciou pre všetkých brigádnikov bude aj guláš a čapované pivko či kofola. Celú akciu budú zachytávať fotografi, takže príjemným bonusom budú možno nové profilovky .

Prihlásenie a registrácia

Pre prvých 40 registrovaných trailbuilderov je pripravený darček v podobe trička. Preto neváhajte a čo najskôr zašlite email so svojim menom a veľkosťou trička na adresu: kecy.akcie@gmail.com. Registrovať sa je možné do 11.5.2018.

Miesto konania

Ústredným miestom celého víkendu bude chata v BIKE PARKU Červený Breh (adresa Žľaby 22, potom ďalej hore kopcom smer bývalý lyžiarsky svah - stará chata/čajovňa). Kto si prinesie stan, môže využiť možnosť stanovačky pri chate počas celého víkendu.


Program (zmena vyhradená):

Sobota 19.5.2018 (trailbuilding):
  • 09:00 - 10:00 - zraz na chate v BIKE PARKU Červený Breh, odovzdanie trička registrovaným trailbuilderom
  • 10:00 - 11:00 - teória trailbuildingu - prednáška o stavaní krásnych a udržateľných singletrackov
  • 11:00 - 16:00 - trailbuilding - presun na Bankov, kde začne praktická časť a výstavba nového Singletracku Bufet (prepojenie Bistra Bankov so začiatkom trailov DržHubu a Lesmír)
  • 16:00 - 20:00 - návrat na Červený Breh, guláš, občerstvenie a oddych za doprovodu DJov, grill & chill
  • 20:00 - 21:00 - Pecha Kucha Night - bicyklový špeciál
  • 21:00 - ..... - party, Djs, hudba, premietanie, zábava... pokiaľ sily vystačia

Nedeľa 20.5.2018 (jazdenie):
  • 10:00 - 11:00 - stretnutie v BIKE PARKU Červený Breh - vysvetlenie (základov) techniky jazdenia na trailoch pre menej skúsených bikerov, základný servis bikov, rozdelenie do skupín podľa výkonnosti a presun na traily
  • 11:00 - 15:00 - spoločné jazdenie na KE.CY singletrackoch - Bankov a okolie, za dohľadu a asistencie certifikovaného bike inštruktora; praktické rady, tipy a triky pre pohodovú jazdu na trailoch - vhodné pre všetky vekové a výkonnostné skupiny, aj rodiny s deťmi
  • 15:00 - 16:00 - návrat na Červený Breh, občerstvenie, ukončenie akcie

V nedeľu popoludní bude súbežne s jazdením na trailoch pustený aj lyžiarsky vlek na Červenom Brehu pre bikerov, ktorí budú jazdiť Dual Slalom. Všetky vaše otázky, návrhy či pripomienky, ako túto akciu viac spríjemniť, môžete posielať organizátorom na kecy.akcie@gmail.com. Aktuálne informácie nájdete na stránke facebook.com/kosicke.cyklotraily/.


Košické Cyklotraily a BIKE PARK Červený Breh sa už tešia, ako si spoločne užijete tento mimoriadne nabitý víkend.
report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Pozvánka: MTBIKER trailovačka na Tematíne – práca aj zábava s našimi tvárami

Pozvánka: MTBIKER trailovačka na Tematíne – práca aj zábava s našimi tvárami

Chcel by si stretnúť známe tváre z našich videí, zveľadiť Tematín trail a zabaviť sa pri jazde? Príď na našu MTBIKER trailovačku!
Video: KE.CY - keď sa spojí komunita, mesto a mestské lesy

Video: KE.CY - keď sa spojí komunita, mesto a mestské lesy

Trailcentrá ako KE.CY, teda Košické cyklotraily, sú dielom nielen samotných trailbuilderov, ale aj komunity, mesta Košice, ako aj mestských lesov.
Video: MTBIKER na trailoch – KE.CY Košické cyklotraily

Video: MTBIKER na trailoch – KE.CY Košické cyklotraily

Trailcentrum v hlavnom meste východného Slovenska nás príjemne prekvapilo. 12 trailov v rôznych zónach a skvelý prístup z mesta. Raj pre bikerov.
keyboard_arrow_up