MTBIKER - Čo chystáme v novej sezóne?

Zatiaľ máme stále ešte len február, no ani sa nenazdáme a začnú sa cesty, lesy a singletracky plniť natešenými bikermi. Tak ako sa na novú sezónu tešíte a pripravujete vy, my máme podobné plány.

Určite ste si všimli viacero „náborových“ článkov ohľadom nových pozícií, ktoré sa na našom webe pravidelne objavovali. To všetko súvisí s rozšírením našich aktivít a s novinkami, do ktorých by sme sa chceli pustiť.

Napadlo mi v stručnosti predstaviť, čo vlastne chystáme a na čo sa môžete tešiť v ďalšej sezóne 2019. Inak ak vás práca u nás stále zaujíma, prípadne ste ponuky prehliadli, neváhajte navštíviť sekciu kariéra, kde sa dozviete všetko podstatné.

Zaujímavý obsah

Jednou z hlavných úloh bolo posilniť tím, ktorý stojí za tvorbou videí. Naším cieľom bolo produkovať obsah, ktorý vieme dlhodobo udržať a postupne sa posúvať – a samozrejme učiť sa na vlastných chybách. Nastal teda čas spraviť ďalší krok a znovu trošku posunúť kvalitu a rozmanitosť.

Radi by sme sa opäť venovali rôznym témam – či už v rámci techniky, tréningu, servisu a pod. Rovnako sa môžete tešiť aj na nové prostredie, či lokality. Jedná sa o dlhodobý projekt ale veríme, že aj s vašou pomocou sa nám podarí priniesť niečo, čo sa vám bude páčiť a čo si radi pozriete.

S tým trochu súvisí aj upgrade techniky v podobe nových kamier GoPro Hero7 Black. Ich veľkou výhodou je najmä výborná stabilizácia a tiež zvuk. Vďaka tomu budeme môcť robiť viac rozmanitých videí priamo v teréne, zlepšia sa taktiež video reporty z akcií, maratónov a pod. Veríme, že trochu RAW stopáže priamo z terénu príde vhod .


S videom rovnako súvisí aj postupné budovanie nášho YouTube štúdia – ono nie vždy sú podmienky a možnosti na to, aby sme točili vonku. Základy sú už položené a teraz pracujeme na tom, ako ho postupne vyladiť k vašej aj našej spokojnosti – takže neváhajte nám napísať s prípadným návrhom.


No a gramárov určite poteší taká drobnosť akou sú nové váhy, takže od teraz už môžeme každú vec a bicykel doplniť o tento najdôležitejší údaj zo všetkých .

Nemusíte sa báť, že zostane iba pri videách. Rovnako máme v pláne priniesť množstvo testov, predstavení, tipov na výlet, reportov alebo rozhovorov so zaujímavými ľuďmi - veď aj naša domáca “hobby” scéna je plná rôznorodých príbehov.

MTBIKER Centrum

Naša domovská základňa sa neustále rozrastá a radi by sme využili jej potenciál naplno. V MTBIKER Centre sa nám pohybuje množstvo noviniek a zaujímavých produktov. Veď trh s cyklo-materiálom neustále rastie a človek už niekedy nestíha sledovať, čo sa všetko deje.

Aj z tohto dôvodu by sme radi priniesli obsah zameraný na novinky, rady a tipy, ktoré môžu pomôcť trochu lepšie sa zorientovať. Keď sa nad tým človek zamyslí, už len vybrať si nejakú bundu na bicykel je niekedy doslova veda (materiál, strih, cena atď.) a práve tieto informácie môžu pomôcť.

O bicykloch a komponentoch ani nehovoriac... Na to nadväzuje aj rozšírenie našej ponuky o viaceré značky. Medzi tie hlavné patrí CTM, Felt, Fuji, Superior, Giant, Liv a ďalšie.


Ľudia a komunita

S MTBIKER Centrom ale súvisia najmä ľudia, bez ktorých by to bola len obyčajná budova. Postupne by sme vám radi priblížili dianie a samozrejme ľudí stojacich za fungovaním predajne, servisu, shopu a všetkého čo s tým súvisí. Dôležitou vecou je pre nás budovanie komunity a to aj prostredníctvom rôznych akcií, ktoré by sme tu chceli rozbehnúť.

Testovacie dni nie sú žiadna novinka, no chceme ich doplniť o rôzne workshopy a spoločné výjazdy s členmi MTBIKER tímu. Budete sa môcť dozvedieť a naučiť niečo napríklad zo servisu, alebo jednoducho prísť a užiť si výjazd s podobne naladenými ľuďmi.


V pláne máme aj postupné budovanie miest vybavených základným servisným náradím na jednoduchú opravu, prípadne dofúkanie kolesa. Na niektorých trailoch chceme umiestniť lekárničky, tabuľky prvej pomoci, alebo iné užitočné drobnosti, ktoré sú vidieť bežne napr. v zahraničí.

Enduro a zjazd

Disciplína akou je enduro má skutočne potenciál a všímame si stále rastúci záujem. Nie je sa ani prečo čudovať, pre mnohých jazdcov je to ideálne spojenie tréningu, adrenalínu a dobrej zábavy s priateľmi. Nehovoriac o priateľskej a pohodovej atmosfére charakteristickej pre tieto podujatia.

Jedným z našich cieľov je priniesť viac originálneho obsahu zameraného práve týmto smerom, čomu napomôže aj novo vznikajúca enduro séria na Slovensku. Túto myšlienku aktívne podporujeme, či už zabezpečením prihlasovacieho systému, cenami pre víťazov a spomínanou tvorbou obsahu. Rovnako plánujeme podporiť aj DH scénu a sériu podujatí u nás.


Maratónska scéna

O tom, že maratóny sú nám veľmi blízke a takmer z každej akcie u nás môžete nájsť report asi nemusíme písať. Na tom sa nič nemení ani naďalej a môžete sa opäť tešiť na množstvo zážitkov z domácich, ale aj zahraničných podujatí. S tým súvisí aj jeden veľmi podobný aj keď oveľa komplexnejší projekt. V sezóne 2019 budeme výrazne podporovať Novodubnický maratón.

Nemáme na mysli len ceny pre víťazov, ale budeme sa na ňom výrazne podieľať ako hlavný partner v rámci organizácie, podporného programu, zabezpečenia a pod. Môžete sa tak tešiť na trochu iný „maratónsky“ zážitok a všetko sa neskôr samozrejme včas dozviete...

Originálny obsah pre Instagram a Facebook

Sociálne siete sa stali už pevnou súčasťou budovania komunity a cyklistika nie je výnimkou. V tomto smere sa ale snažíme raziť tvorbu vlastného a hodnotného obsahu, ktorý doplní celkový obraz MTBIKER. A tento trend chceme budovať a rozvíjať aj naďalej. Na Instagrame môžete nájsť 2 naše oficiálne kontá - @mtbiker_sk a @mtbiker_centrum.

Prvý je ladený najmä ako forma inšpirácie pre jazdenie, kde nájdete originálne fotky z výjazdov, akcií, pretekov, prípadne fotky súvisiace s obsahom webu a YouTube kanálu – teda aj s tým, o čom sme písali vyššie. Rovnako ho chceme doplniť o aktuálne dianie toho, čo sa deje v rámci redakcie pomocou tzv. insta-stories.


Instagram MTBIKER centra sa zameriava najmä na zaujímavé produkty a dianie v našej predajni. Tu sa dozviete viac o chode centra, ľuďoch, ktorí stoja za každodennými úlohami a všetkým, čo súvisí so životom v Hrádku.


Nezabúdame ani na Facebook, ktorý by sme chceli výrazne zlepšiť a priniesť sem trochu „sviežeho vetra“. Môžete sa tešiť na originálny obsah, ktorý bude súvisieť či už s tým čo robíme, alebo s tým čo sa deje u nás doma, alebo vo svete.

e.MTBIKER

Elektobicykle sú už dávno súčasťou cyklistiky, ale je nám aj z reakcií jasné, že nie každému je to po chuti. Z toho dôvodu sme sa rozhodli odčleniť ich sekciu samostatne a vytvoriť eMTBIKER: https://e.mtbiker.sk/ Takže vo výsledku je všetko na osobných preferenciách či ho daný obsah zaujíma, alebo nie.

Naším cieľom je prinášať informácie aj pre tento segment či už formou článkov, alebo videí na našom YouTube kanáli eMTBIKER. S tým súvisia aj sociálne siete, kde taktiež nechýba Instagram @emtbiker_sk.

Česká scéna

Jedným z projektov je aj rozšírenie k západným susedom. Veľa našich fanúšikov (či už na webe, alebo YouTube kanáli) je aj zo susedného Česka. Nehovoriac o množstve zaujímavých akcií, ktoré sa tam konajú – asi netreba hovoriť, že naši susedia sú skutoční cyklo-nadšenci.

Či už sa jedná o MTB, enduro, alebo cestnú cyklistiku. Z toho dôvodu sa chceme vybrať postupne aj týmto smerom a základné informácie nájdeš aj v tomto článku.


To najdôležitejšie na záver

Rovnako si uvedomujeme, že nič z toho čo sme zatiaľ spravili a do čoho sa chceme postupne pustiť, by nebolo možné bez vašej podpory, pozitívnych ohlasov a samozrejme aj konštruktívnej kritiky. Rovnako si vážime, že ste verní nášmu shopu, čo dokopy vytvára možnosti, ktoré máme.

Hlavným cieľom stále zostáva vytvorenie komplexného portálu pre všetkých fanúšikov cyklistiky a jeho neustále zlepšovanie. Aj touto cestou by som sa vám chcel poďakovať za podporu v rámci celého MTBIKER tímu.
report_problem Našiel si v texte chybu?
Imroman 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

MTBIKER novinky – naše plány do sezóny 2024

MTBIKER novinky – naše plány do sezóny 2024

Nové značky, nové spolupráce, nová predajňa, komunitné jazdy, ale aj jeden veľký letný projekt na východe. Pozrite si prehľad toho, čo chystáme.
Ako vznikol MTBIKER a kto ho založil?

Ako vznikol MTBIKER a kto ho založil?

Dalo by sa povedať, že ide v podstate o historický okamih v rámci nášho vlastného obsahu. Zoznámite sa počas výjazdu s človekom, ktorý MTBIKER pred viac ako 20 rokmi založil a doviedol do súčasnosti.
Žilina, nové značky, výpredaj – čo má nové MTBIKER

Žilina, nové značky, výpredaj – čo má nové MTBIKER

Ani sme sa nenazdali a leto sa nám blíži ku koncu. Kilometre pribúdajú a osobne sa veľmi teším, že takto v polovici augusta môžeme priniesť dávku zaujímavých noviniek.
keyboard_arrow_up