Unboxing: Superior XP 999 – jednou nohou na pódiu

Pre nadšencov XC pripravila značka Superior na rok 2019 veľa noviniek. Jednou z nich je aj model XP 999, pri ktorom si užijete nielen zábavu. Vďaka ľahkosti karbónového rámu a komponentom je tento špeciál hodný ašpirovať na pódiové miesta v pretekoch.

Označením top by sa okrem rámu dala označiť aj vidlica so zdvihom 100 mm od DT Swiss určená pre profesionálnych jazdcov. Určenie tohto modelu je viditeľné aj na spracovaní rámu, kde masívnejšia spodná rámová trubka a rovnako aj stred sa strieda s jemnejšími líniami hornej trubky a zadnej stavby.

Práve to kombinuje tuhosť a potrebný športový komfort. Navyše Superior ako jeden z mála výrobcov montuje kolesá už rovno na bezdušový systém. Geometria je ladená tak, ako sa na pretekársky špeciál patrí...



Balenie bolo ako vždy poctivé, stačí sa popasovať s obalmi a bicykel je na svete.


Superior zvolil kombináciu výbavy od SRAM s 12 rýchlostnou kazetou 10-50 a karbónovými kľukami. Doslova láska na prvý pohľad.


O hladkú jazdu a držanie stopy v teréne sa stará vidlica DT Swiss OPM O.D.L.


Doladenie riadidiel momentovým kľúčom, nastavenie výšky sedla.


Shimano stráži brzdnú dráhu, konrétne model XT s veľkosťami kotúčov 180/160 mm.


Plášte od Schwalbe, Racing Ray sú osadené na kolesách DT Swiss X 1900 Spline 25. Ako sme už vyššie uviedli, sú priamo od výroby prerobené na bezdušový systém.


Dôležitou informáciou je aj hmotnosť bicykla, ktorá je veľmi pekných 10,12 kg pri veľkosti rámu 21.


Superior XP 999 vám dá doslova krídla, ktoré využijete na pretekoch, kde budete bojovať o každú sekundu. Farebné variácie pri tomto modeli sú dve - matná červeno-biela kombinácia, alebo menej nápadná čierna. Cena daného modelu sa pohybuje okolo 3099 €. Tento bicykel nájdete aj na našom MTBIKER shope.


Doručenie bicykla

Ak si objednáš bicykel na našom eshope alebo osobne v MTBIKER centre, je niekoľko možností, ako ti môže byť doručený. Jednou z nich je osobný odber v MTBIKER centre s poskladaním a garančným servisom zdarma, pričom viac informácií aj o ďalších formách doručenia nájdeš na tomto odkaze. Bezplatný dovoz až domov pre bicykle od 1 000 €.

Ak nechceš bicykel dostať v krabici a zároveň nemáš čas či možnosť prísť do nášho centra, alebo máš problém si bicykel odviezť domov, vieme ti ho doviezť my osobne. Po telefonickej dohode a platbe prevodom ti bicykel dovezieme zložený, vysvetlíme základné nastavenie a zodpovieme akékoľvek otázky.

Službu ponúkame zákazníkom v okresoch BA, SC, PK, TT, PN, HC, NM, MY, TN, IL, PU, PB, BY a v meste Žilina, po dohode aj inde. Dovoz robíme minimálne raz za týždeň v podvečerných a večerných hodinách, okolie BA a TT väčšinou v stredu. Služba sa vzťahuje len na objednávky bicyklov, pričom ak jej hodnota prekročí 1 000 €, tak dodanie do 24-48 hodín získaš zadarmo. V prípade nižšej ceny bicykla je táto služba spoplatnená sumou 29,99 €.
report_problem Našiel si v texte chybu?
redakcia 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Unboxing: BMC Fourstroke LT ONE – nenásytný maratónec

Unboxing: BMC Fourstroke LT ONE – nenásytný maratónec

Hľadáš nekompromisný bicykel do prichádzajúcej maratónskej sezóny, s ktorým si užiješ výlet hrebeňom aj moderné cross-country trate? Máme pre teba skvelý tip.
Reportáž: MSR v e-MTB XCO 2023 - prvýkrát s motorom

Reportáž: MSR v e-MTB XCO 2023 - prvýkrát s motorom

Uplynulú sobotu sa uskutočnili historicky prvé majstrovstvá republiky na elektrickom bicykli. Pretekalo sa v disciplíne cross country na e-bikoch. Poďte si prečítať, ako to na takýchto pretekoch vyzerá.
Pozvánka: Považský MTB Špeciál - neváhaj navštíviť Sverepec

Pozvánka: Považský MTB Špeciál - neváhaj navštíviť Sverepec

Ak si váhal alebo si len nemal čas prísť si vyskúšať prvý ročník Považského MTB Špeciálu, tak máš ešte stále možnosť.
keyboard_arrow_up