Dámske oddelenie - len si vyberte

Dámske cyklistické oblečenie a doplnky musia spĺňať viaceré požiadavky. Okrem funkčných vlastností je dôležitý aj samotný vzhľad a dizajn. Vybrali sme niekoľko kúskov, ktoré tieto veci v sebe kombinujú.

Briko Classic Jersey 2.0

Novinka od talianskej značky Briko poteší nielen svojou farebnou rozmanitosťou, ale aj funkčnosťou. Dres má rozopínanie na zips a použité materiály poskytujú požadovanú priedušnosť a termoreguláciu. Golier bol navrhnutý tak, aby nikde netlačil a neodieral pokožku. Vnútorné silikónové zakončenia poskytnú stabilitu a udržia dres na svojom mieste aj počas náročných technických výjazdov. Cena sa pohybuje okolo 60 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Tactic Culotte Pure

Dámske cyklistické PRO-ride nohavice s kompresnou textíliou, technológiou SigmaGrip pre lepšie usadenie na tele. Cyklovložka Elastic Interface© je vhodná aj na dlhé jazdy v trvaní 6 až 8 hodín. Nohavice sú maximálne pohodlné, aerodynamické, minimalistické a zároveň elegantné. Nový koncept click technology zadného zapínania zjednoduší vyzliekanie nohavíc, a to najmä vtedy, keď máte viac vrstiev oblečenia. Cena sa pohybuje okolo 140 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Force Lady

Pohodlné dámske krátke nohavice vyrobené z materiálu v kombinácii 82% nylonu a 18% spandexu. Zadný diel je príjemne priedušný, aby ste sa cítili dobre aj počas tých najväčších horúčav. Nohavice sa dodávajú aj so špeciálne tvarovanou vložkou. K pohodliu prispievajú ploche švy a široká guma v páse, ktorá vďaka tomu netlačí. Dole sú nohavice ukončené pružnou lycrou. Nechýbajú ani reflexné prvky. Cena sa pohybuje okolo 28 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Castelli Unlimited W


Krátke nohavice s trakmi si určite obľúbite. Špeciálnou výhodou materiálu týchto nohavíc sú totiž dvojité bočné panely. Dve vrstvy redukujú trenie, ak dôjde k pádu a nielen že chránia vaše telo pred odrením, ale aj samotné nohavice z toho dôvodu vydržia oveľa viac. Vďaka dvojitej stene bolo možné vytvoriť vrecká navyše a v prípade týchto nohavíc sú to až štyri skryté vrecká, čo je naozaj dosť. Cena sa pohybuje okolo 130 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Dotout Glory

Tento dres je primárne určený na náročné tréningy alebo na súťaže, kedy potrebujete podať perfektný výkon. Vďaka mimoriadne ľahkým materiálom použitým pri jeho výrobe, nebudete ani vedieť. že ho máte na sebe. Ergonomický strih umožňuje dostatočnú voľnosť pri pohybe. Každú ženu zaujme aj grafika, ktorá je skutočne veľmi zaujímavá a atraktívna. Nechýbajú ani tri vrecká s reflexným logom. Cena sa pohybuje okolo 100 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Sportful Total Comfort

Krátke nohavice pre tých, ktorí oceňujú široké traky, ktoré sa vďaka svojej šírke menej zarezávajú a sú pohodlnejšie. Nemusíte sa však obávať, že sa pod nimi budete potiť, pretože sú dierkované pre dostatočnú priedušnosť. Minimum stehov na nohaviciach zabráni nepríjemnému odieraniu. Dolná časť nohavíc nemá lemovanie, ktoré by zbytočne tlačilo na svalstvo. Súčasťou je aj špeciálna dámska cyklovložka z uretánovej peny. Cena sa pohybuje okolo 160 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Polaris Medusa

Polaris Medusa je voľnejší dres, určený skôr pre cyklistky, ktoré jazdia MTB. Má polovičný zips, ktorý je dostatočný na reguláciu telesnej teploty počas jazdy na trailoch v lese. Navyše je dres vyrobený z materiálov, ktoré poskytujú dobrý odvod vlhkosti a sú rýchloschnúce. Bočné panely sú sieťové, čo tiež prispieva k pohodlnej jazde. Vzadu nájdete praktické vrecko s reflexnou potlačou. Cena sa pohybuje okolo 45 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

X-BIONIC® Effektor 4.0

Dámske funkčné tričko, vďaka ktorému podáte ten najlepší výkon. Špeciálne technológie od vývojárov z X-Bionic v sebe skutočne nesú švajčiarsku precíznosť a kvalitu. Systém ThermoSyphon, to je 3D štruktúra vonkajších a vnútorných vzduchových kanálov, ktoré ochladzujú, keď sa potíte a zahrievajú, keď je chladno. A to je len jedna z technológií, ktorými je tento dres doslova nabitý, aby ste si užili každý jeden výjazd. Cena sa pohybuje okolo 170 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Eleven Pink Navy

Ak máte rady cyklistické kombinézy, tento model je určený práve pre vás. Vyrobená je v premyslenej kombinácii troch materiálov pre maximálnu funkčnosť a komfort. Vďaka aerodynamickému strihu dokonale priľne k telu a nebudete ani vnímať, že niečo máte na sebe. A to aj vďaka štvorsmerne pružnému materiálu, ktorý bude kopírovať všetky vaše pohyby a nebude vás obmedzovať počas jazdy. Cena sa pohybuje okolo 110 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Kompava ThermoFit

Pre tých, ktorí občas potrebujú zhodiť nejaké to kilo, je určený tento spaľovač. Desať silných prírodných stimulantov podporí metabolizmus a štiepi tukové bunky, ktoré sa premieňajú na energiu a na vodu. Navyše podporuje mentálnu bdelosť, takže je vhodný, keď sa potrebujete dlhodobo sústrediť, napríklad pri dlhej ceste autom. Nezabudnite však počas jeho užívania aktívne športovať. Cena sa pohybuje okolo 20 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.


Craft ADV Endur Grap

Ak preferujete dresy so zaujímavou grafikou, tak tento jednoducho musíte mať. Okrem dizajnu však ponúka aj kvalitné materiály, ktoré dobre odvádzajú pot a majú chladivý efekt. Vďaka ergonomickému strihu perfektne sadne na telo a navyše má špeciálne tvarovaný límec, ktorý zvyšuje komfort jazdy. V zadnej časti je veľké trojdielne vrecko s jedným všitým vreckom uzatváraným na zips. Cena sa pohybuje okolo 80 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.


Pre kompletné informácie o produktoch, prosím, navštívte stránky jednotlivých výrobcov/dovozcov.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Výbava pre každý typ cyklistu – uži si bike po svojom PR článok

Výbava pre každý typ cyklistu – uži si bike po svojom

Všetkých nás spája láska k dvom kolesám. Okrem toho máme radi aj kúsky výbavy, ktoré neraz dokážu zachrániť výjazd alebo zdravie.
Plášte do ťažkého terénu - spoľahni sa na grip PR článok

Plášte do ťažkého terénu - spoľahni sa na grip

Jarné podmienky sú spojené najmä s premočeným terénom. Na druhej strane sú tu disciplíny ako trail a enduro, kde je priľnavosť na prvom mieste. Máš správne plášte?
Výbava do náročného terénu - bezpečnosť aj štýl PR článok

Výbava do náročného terénu - bezpečnosť aj štýl

Zlepšovanie jazdy a jazdného štýlu občas vyžaduje aj pokročilejšiu výbavu - či už technologicky, alebo z hľadiska bezpečnosti. Tieto produkty preto určite neprehliadni.
keyboard_arrow_up