Vhodné batohy a kapsičky pre drsnejší terén

Či už na celodenné enduro preteky alebo na nekonečné bláznenie po trailoch, vždy so sebou potrebujete aspoň základnú výbavu. Pozrime sa na vybrané modely batohov a kapsičiek vyrobených bikerom na mieru.

Osprey Raptor 10

Ak máte radi všetko na svojom mieste, oceníte batoh s množstvom priečinkov. Má odvetraný chrbát a popruhy systémom AirScape. Súčasťou je aj 2,5 litrový rezervoár na vodu s magnetickým náustkom, organizér na náradie a systém LidLock bezpečne udrží prilbu na mieste. Tvarované popruhy a hmotnosť iba 720 g sa postarajú o pohodlie aj pri celodennom nosení. Cena je 154 €. Viac info nájdete v MTBIKER shope alebo na stránkach dodávateľa.

Thule batoh Rail Bike Hydration 8L

Batoh vhodný na to najnutnejšie, čo budete na pretekoch alebo výjazde potrebovať. Vďaka tvarovným a nastaviteľným popruhom sa vám batoh nebude posúvať a lietať na chrbte ani v tom najrozbitejšom teréne. Napriek menšej veľkosti doň zmestíte hydratačný vak o objeme 2,5 litra. Hmotnosť je len 800 gramov. Cena je 115 €. Viac info nájdete v MTBIKER shope alebo na stránkach dodávateľa.


CamelBak HAWG Pro 20

Do 20 litrového batoha zmestíte všetko, čo potrebujete na celodenné jazdenie. Vďaka odvetraniu chrbta, pomocou tehnológie Air Support Pro, sa nebudete toľko potiť, a pre doplnenie tekutín je súčasťou 3 litrový rezervoár. Určenie pre drsnejšie jazdenie naznačuje aj možnosť vloženia chrániča chrbtice Impact Protector. Cena je 166 €. Viac info nájdete v MTBIKER shope alebo na stránkach dodávateľa.

Giant H2Pro Top Tube Bag

Rámová kapsička, ktorá je vďaka materiálu H2PRO a trom popruhom na uchytenie stvorená do zlých podmienok. Materiál aj zipsy sú nepremokavé a zároveň je aj veľmi ľahká. S objemom 0,8 litra zmestíte všetko nutné na výjazd a chrbát zostane v suchu. Určená je na pripevnenie o hornú rámovú rúrku. Cena je 40 €. Viac info nájdete v MTBIKER shope alebo na stránkach dodávateľa.


Amplifi E-Track 17

Ak máte e-bike a obľubujete náročné zjazdy, bude tento batoh ako pre vás. Chránič chrbtice, tvarované popruhy pre väčšie pohodlie, miesto na rezervoár no a v neposlednom rade samostatné vrecko pre náhradnú batériu pre e-bike. V ponuke je aj 23 litrová verzia. To všetko robí tento batoh ideálnym spoločníkom na epické výlety. Cena je 198 €. Viac info nájdete v MTBIKER shope alebo na stránkach dodávateľa.

Force batoh Pilot 10L

Univerzálny batoh vhodný ako na cyklistiku, tak aj na bežky alebo behanie. Nízky profil a široké ramenné popruhy zamedzia zbytočnému pohybu. V ponuke je táto verzia bez vaku na vodu, ak máte vlastný, alebo aj verzia s 2 litrovým rezervoárom. S hmotnosťou iba 456 gramov batoh nebudete na chrbte ani cítiť. Cena je 33 €. Viac info nájdete v MTBIKER shope alebo na stránkach dodávateľa.

BBB BSB-41 COMPACKED

Niektorí ľudia preferujú jazdu „na ľahko“ iba s tým najnutnejším. Na to sú vhodné rámové kapsičky. Zmestíte tu všetko na rýchlu opravu defektu a miesto ostane aj na tyčinku, či kľúče. Vyrobená je z nepremokavého materiálu a široké popruhy sa postarajú o to, že kapsička zostane na svojom mieste. Vhodná je aj pre teleskopické sedlovky. Cena je 32 €. Viac info nájdete v MTBIKER shope alebo na stránkach dodávateľa.

Kellys Batoh KLS ADEPT 10

Kompaktný batoh, ako naznačuje názov, s objemom 10 litrov. Komfort zaručí vetraný zadný panel a perforované popruhy. Šikovným doplnkom je samostatné vrecko na okuliare, priehradka na náradie a schovaná sieťka pre uchytenie prilby. Nájdete aj miesto na až trojlitrový vodný vak. Poteší aj materiál, ktorý je 100 % recyklovaný polyester. Cena je 45 €. Viac info nájdete v MTBIKER shope alebo na stránkach výrobcu.

Pre kompletné informácie o produktoch, prosím, navštívte stránky jednotlivých výrobcov/dovozcov.
info
Testy a predstavenia produktov sa realizujú s produktami a materiálmi zapožičanými od dovozcu danej značky alebo z MTBIKER shopu. Ich obsah a záver je subjektívnym názorom autora.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Tuning bicykla - keď všetko ostatné už máme PR článok

Tuning bicykla - keď všetko ostatné už máme

Bicykel nie je iba dopravný prostriedok. Je to vášeň, relax, sloboda či únik z reality a zaslúži si „hýčkanie a opateru“. Napríklad v podobe prémiových komponentov.
Doplnky a výbava - čistota, servis aj pre potešenie PR článok

Doplnky a výbava - čistota, servis aj pre potešenie

Sezóna sa „prehupla“ do záverečnej časti. Potrebuje váš bicykel servis? Chýbajú vám prípravky na čistenie? Prípadne by to chcelo zmenu komponentu? U nás nájdete všetko.
Výbava na výjazdy - hor sa za dobrodružstvom PR článok

Výbava na výjazdy - hor sa za dobrodružstvom

Každé správne dobrodružstvo však vyžaduje aj technickú prípravu. Čo by nemalo chýbať?
keyboard_arrow_up