Vyhraj jeden z troch čističov Kärcher OC3 a umývaj bez starostí

Často vozíš domov špinavý bike a nemáš ho čím umyť? Večný problém môže vyriešiť Kärcher OC3, ktorý môžeš získať len za správnu odpoveď.

Zima nie je len o šantení na snehu, no mnohokrát aj o jazde v blate a špine. Stačí malé oteplenie a sme tam, kde sme boli na jeseň. Bordel až za ušami, nervózna domácnosť, a pritom stačí tak málo – mať na čistenie vhodný nástroj. Vysokotlakovému čisteniu sa všetci pravoverní cyklisti vyhýbajú ako čert krížu, no nie všetci majú také šťastie, že majú k dispozícii hadicu na záhrade. A práve tu nastupuje Kärcher OC3.


Jednoduché riešenie pre všetko

Hlavnou devízou tohto prístroja je jeho praktickosť a univerzálnosť. Použiješ ho na čistenie bicykla, no rovnako dobre poslúži aj na hrubé očistenie zablatených tretier či turistických topánok. Čo je však najdôležitejšie, pri jeho používaní nepotrebuješ elektrickú sieť – prístroj napája integrovaná lítium-iónová batéria. Nemenej dôležité je aj to, že OC3-jka je nízkotlakový čistič, a tak sa nemusíš báť o svoje ložiská a starostlivo aplikovanú vazelínu.


O tom, že použiť Kärcher sa naozaj oplatí, sa presvedčili už aj Imro so svojou Lenkou. Zároveň sa od nich v zasneženom predvianočnom „reelsku“ dozviete aj správnu odpoveď na našu súťažnú otázku.


To, že pri umývaní nebudeš potrebovať elektrický kábel a zásuvku, je dôležité. Nemenej dôležité je však aj to, aby dokázal s rezervou vyčistiť celý stroj.

Súťažná otázka teda znie: aký je objem nádržky nízkotlakového čističa Kärcher OC3? Pozor, ide o klasickú verziu, nie verziu Plus.

Tipovanie je uzavreté, víťazov žrebujeme 27.12.


V prípade, že uhádneš správnu odpoveď, budeš zaradený/zaradená do žrebovania o jeden z troch takýchto čističov. Ak vyhráš, čistenie bicykla bude razom jednoduchšie. A bonusom bude možno aj pokojnejšia domácnosť.

Pravidlá súťaže

  1. Predmetom súťaže je výber správnej odpovede na súťažnú otázku.
  2. Môžeš vybrať len jednu z uvedených možností.
  3. Odpoveď môžeš poslať iba jedenkrát, t. j. máš len jeden pokus.
  4. Odpovedať môžeš do 24. 12. 2023 do 23:59 hod.
  5. Spomedzi správnych odpovedí vyžrebujeme troch výhercov/výherkyne.
  6. Žrebovanie prebehne 27. 12. 2023.
Zdroj fotografií: archív redakcie
report_problem Našiel si v texte chybu?
redakcia 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Test: Kärcher 0C3 – šikovné riešenie na večný problém

Test: Kärcher 0C3 – šikovné riešenie na večný problém

Ak by ste sa ma spýtali na top investíciu v rámci spríjemnenia života s bicyklom, je možné, že by u mňa zvíťazil tento mobilný čistič od nemeckej značky Kärcher.
Test: Kärcher OC3 Foldable – keď je niečo malé aj veľké súčasne

Test: Kärcher OC3 Foldable – keď je niečo malé aj veľké súčasne

Máte radi kompaktné a pritom funkčné veci? Aj vo svete čistenia bicyklov sa nájdu zaujímavé riešenia, pričom ako vždy platí, že všetko má svoje výhody aj nevýhody.
Test: Kärcher OC 6-18 Premium – už neumývajte bicykle v kúpeľni

Test: Kärcher OC 6-18 Premium – už neumývajte bicykle v kúpeľni

Veľkorysé riešenie, ktoré má dostatočnú zásobu vody a výdrž batérie aj pre tých, ktorým pri umývaní záleží na detailoch.
keyboard_arrow_up