Predstavenie: MTBIKER požičovňa – bicykel a príslušenstvo pre každého

Dlhoočakávaná novinka je tu – MTBIKER spúšťa požičovňu. Čo všetko u nás momentálne nájdete?

Máš bike v servise? Prípadne ho vôbec nemáš? Chceš vedieť, ako znie hukot vetra v ušiach na cesťáku, alebo si chceš vyskúšať „drtenie“ trailov na horskom biku? Alebo sa chystáš na dovolenku, no nemáš ako odviezť bicykle? Odpovede na tieto tvoje túžby sa skrývajú v našej novinke – MTBIKER požičovni.

MTBIKER požičovňa bicyklov

Pilotný sortiment

Keďže je v našich končinách najrozšírenejšou disciplínou klasická horská cyklistika a cestná cyklistika, na poli bicyklov sa na začiatku vydávame týmto smerom. Do terénu zatiaľ môžete vziať iba e-biky, a to od značiek Haibike a Raymon. Na výber sú hardtaily i celoodpružené modely, pre enduro labužníkov sa nájde aj nejaký ten mullet, jeden kus môžu prevetrať aj milovníci trekingu.

MTBIKER požičovňa bicyklov
Nemenej zaujímavé je to na poli „žiletiek“. Tie reprezentujú modely značky TIME, ktoré aktuálne sedlá aj náš domáci tím Pierre-Baguette. Vyskúšať si tak môžete bicykel, na ktorom kedysi pretekal napríklad taký Julian Alaphilippe. A ktorý bol, navyše, vyrobený na Slovensku.

Rodiskom týchto modelov je obec Gajary, pričom výroba tu prebieha už vyše 20 rokov. Názov modelu ALPE D’HUEZ jasne dáva najavo, kde sa táto mašinka bude cítiť najlepšie. Pri tejto značke sa ponuka čoskoro rozšíri aj o gravel kúsky. Modely TIME nájdete aj na našom eshope.

MTBIKER požičovňaMTBIKER požičovňa

Bicyklov veľa, no miesta v aute málo? Možno pomôže nosič. V ponuke sú momentálne dva modely od Thule – Epos na ťažné zariadenie a Proride 598 na strešné ližiny. Kým Epos pojme dovedna až tri kusy, na Proride upevníte jeden bicykel.

MTBIKER požičovňa

Ako to celé funguje?

Veľmi jednoducho. Stačí si zvoliť vybraný model a svoju veľkosť, zvoliť si dátum, miesto prevzatia a vyplniť rezerváciu. Kompletný postup nájdeš na našom webe, v prípade ďalších otázok nájdeš odpovede aj na tomto odkaze. Prípadne nás môžeš kontaktovať aj cez telefón či e-mailom.

Sortiment, ktorý sa u nás momentálne dá požičať, je, samozrejme, len začiatok. Ponuka sa bude časom určite postupne rozrastať, môžete nám pokojne napísať do komentára, aká výbava by vás zaujímala.
Zdroj fotografií: archív redakcie
report_problem Našiel si v texte chybu?
redakcia 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

MTBIKER novinky – naše plány do sezóny 2024

MTBIKER novinky – naše plány do sezóny 2024

Nové značky, nové spolupráce, nová predajňa, komunitné jazdy, ale aj jeden veľký letný projekt na východe. Pozrite si prehľad toho, čo chystáme.
Žilina, nové značky, výpredaj – čo má nové MTBIKER

Žilina, nové značky, výpredaj – čo má nové MTBIKER

Ani sme sa nenazdali a leto sa nám blíži ku koncu. Kilometre pribúdajú a osobne sa veľmi teším, že takto v polovici augusta môžeme priniesť dávku zaujímavých noviniek.
Novoročný MTBIKER spravodaj

Novoročný MTBIKER spravodaj

Stáva sa už pomaly pravidlom, že sa takto prihováram pri rôznych príležitostiach s novinkami z našej „kuchyne", ktoré by vás mohli zaujímať.
keyboard_arrow_up