CANNONDALE KRÁĽ ZÁHORIA MTB MARATÓN

Pozývame Vás na tretí ročník preteku na horských bicykloch CANNONDALE KRÁĽ ZÁHORIA MTB MARATÓN, ktorý sa uskutoční v sobotu 23.4.2011 v rekreačnej oblasti Skalica – Zlatnícka dolina. Pripravili sme pre Vás zaujímavú trať v malebnom prostredí na úpätí Bielych Karpát, ktorá obsahuje všetky prvky maratónskej trati.

Môžete si vybrať z troch vzdialeností.
Preteky na:
- 50km (2x25km okruh), najvyšší bod trate 574m, prevýšenie 1310m
- 25km (1x25km okruh), najvyšší bod trate 574m, prevýšenie 655m
- 50km Štafeta (2x25km) -štafetu tvoria dvaja pretekári, ktorý štartujú v preteku na 50km. Každý člen štafety absolvuje 25km úsek (1 okruh).

Štart, cieľ a kancelária preteku je situovaná do areálu rekreačného zariadenia Skaličan, kde je pre pretekárov k dispozícii kompletné zázemie (občerstvenie po preteku, sprchy, WC, umývanie bicyklov, EXPO aréna, bufet, vyhlasovanie výsledkov...).

Pre presné a rýchle spracovanie výsledkov bude pretek meraný čipovou technológiou, ktorú zabezpečuje firma VOS-TPK z Topoľčianok. Takisto sme spustili systém ONLINE prihlasovania a ak sa prihlásite a zaplatíte štartovné do 7.4.2011 získavate od nás darček (kvalitné kompresné podkolienky v hodnote 15,-Euro). Pitný režim ako vlani zabezpečuje slovenský výrobca športovej a doplnkovej výživy firma KOMPAVA z Nového Mesta nad Váhom. V priestoroch štartu a cieľa bude umiestnená EXPO aréna, kde budú prezentovať svoje produkty partneri podujatia.

Pôvabná prírodná scenéria spojená zo zaujímavou traťou a rodinná atmosféra sú tým najlepším lákadlom aby ste sa tohto preteku zúčastnili.

Na Vašu účasť sa tešia organizátori podujatia.
Viac info na: www.h-triathlon.sk
report_problem Našiel si v texte chybu?

Cannondale Kráľ Záhoria MTB maratón

calendar_today 23.04.2011
label MTB maratón
place Skalica - Zlatnícka dolina (Slovensko)

clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Pozvánka: Erdinger Kráľ Záhoria 2019 - kto získa kráľovskú korunu?

Pozvánka: Erdinger Kráľ Záhoria 2019 - kto získa kráľovskú korunu?

Príďte si otestovať svoju tohtoročnú formu na už v poradí 11. ročník májového podujatia Erdinger Kráľ Záhoria, ktorý sa uskutoční 11. mája 2019 neďaleko Skalice.
Pozvánka: Cannondale Kráľ Záhoria – budeš jedným zo 400 účastníkov?

Pozvánka: Cannondale Kráľ Záhoria – budeš jedným zo 400 účastníkov?

Už jubilejný 10. ročník majú pred sebou preteky na horských bicykloch Kráľ Záhoria MTB maratón. Pôvabná prírodná scenéria spojená zo zaujímavou traťou sú tou najlepšou motiváciou, aby ste si túto akciu nenechali ujsť.
Pozvánka: KRÁĽ ZÁHORIA – úvod zaujímavej série na rýchlych a hravých singloch

Pozvánka: KRÁĽ ZÁHORIA – úvod zaujímavej série na rýchlych a hravých singloch

Začiatkom sezóny prídu celkom vhod preteky, ktoré vás tak úplne nezničia a pritom ponúknu možnosť výborne sa zabaviť na rýchlych chodníčkoch. Takým podujatím je Cannondale KRÁĽ ZÁHORIA, ktorý sa koná 22.4.2017 a navyše otvára rozmanitú sériu pre tých, ktorým nie je cudzí ani horský triatlon či klasické XC.
keyboard_arrow_up