Zemplín Tour 15.5.2011

Všetci sa už veľmi tešime na 2. ročník, ktorý bude v nedeľu 15. mája. Pretekári sa vydajú na 134 km dlhú trať o 10:00 hod., prejazdy sú cez mestá a dediny: Michalovce - časť Biela Hora, Humenné, Snina, Ubľa, Sobrance, Jovsa s cieľom na Vinnom jazere, kde očakávame prvého pretekára okolo 13:30 hod.

Vyhlásenie výsledkov bude o cca 16:00 hod.

Zemplin Tour
Dňa 8.mája 2010 sa uskutočnili cyklistické preteky pod názvom Zemplíntour 2010. Na štart 107 dlhej km etapy sa postavilo 80 pretekárov, ktorí vyštartovali o 10.00 hod z Vinného jazera smerom na Sobrance, Ubľu a Humenné. Samotný cieľ maratónu bol hore na Pirnagovom vrchu.

Ako prvý do cieľa dorazil domáci pretekár a slovenský reprezentant Milan Rovňák z Michaloviec, nasledovali ho Michal Habera z Košíc a Matúš Pribela z Partizánskeho.

Takto sa úspešne skončil prvý ročník Zemplínskeho cyklomaratónu,ktorý nás motivoval do príprav 2. ročníka Zt 2011, vybrali sme novú pravotočivú trať a trošku ju predĺžili, aby bola bezpečnejšia a divácky atraktívnejšia.

Zmenili sme dátum a dúfam, že nám to prinesie očakávaný výsledok v lepšom počasí a ešte lepších podmienkach na trati.

Po skúsenostiach z minulého roku sme oslovili našich partnerov a podarilo sa nam získať pár nových, čomu sa veľmi tešíme. Z čoho sme ale veľmi smutní je nezáujem mesta Michalovce, Košického kraja, sami tomu nerozumieme, pretože propagujeme celý región Zemplína a združujeme cyklistov takmer z celého Slovenska, hlavne hobby cyklistov, ktorí majú chuť si troška zasúťažiť, zažiť atmosféru cyklomaratónu a hlavne zmerať si svoje sily z ostatnými cyklistami a aj takýmto spôsobom hľadáme nové talenty!

Srdečne vás všetkých pozývame, príďte podporiť domácich pretekárov a zažiť atmosféru cyklistických pretekov, a kto vie, možno aj vám sa tento krásny šport zapáči!
report_problem Našiel si v texte chybu?

ZemplinTour 2011

calendar_today 15.05.2011
label Cestný maratón
place Vinné (Slovensko)

cippolo 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Pozvánka: Race through Slovakia - najväčšia tohtoročná výzva

Pozvánka: Race through Slovakia - najväčšia tohtoročná výzva

Nie každý môže byť šprintér, len zopár cyklistov môže mať KOM/QOM na kopci za domom, avšak všetci dokážeme jazdiť ďalej, vytrvať a posunúť vlastné hranice.
Pozvánka: L'Etape Slovakia by Tour de France 2022 - zaži atmosféru Starej dámy

Pozvánka: L'Etape Slovakia by Tour de France 2022 - zaži atmosféru Starej dámy

V Bratislave sa v nedeľu 21. augusta uskutoční druhý ročník cestných pretekov L’Etape Slovakia by Tour de France. Názov napovedá, že ide o akúsi „zdrobneninu“ Starej dámy so všetkým, čo k tomu patrí.
Pozvánka: L'Etape Czech Republic by Tour de France 2022 - druhé dejstvo

Pozvánka: L'Etape Czech Republic by Tour de France 2022 - druhé dejstvo

Prvý ročník legendárneho podujatia v Českej republike je už minulosťou a nezadržateľne sa blíži druhé pokračovanie, ktoré sľubuje úplne novú, ale v kráse nezaostávajúcu trať. Aké prekvapenia a novinky si pre nás organizátori pripravili?
keyboard_arrow_up