Slovenským reprezentačným výberom sa v stredajších štafetových pretekoch na európskom šampionáte v orientačnej cyklistike príliš nedarilo. Mužská zostava v zložení Pavol Paprička, Tomáš Haničák a Matúš Trnovec obsadila 15. pozíciu. Ženské trio Daniela Trnovcová, Stanislava Fajtová a Hana Bajtošová klasifikovali na konečnej 7. priečke. V oboch prípadoch uspeli české družstvá pred ruskými.

Výsledky - ME v orientačnej cyklistike:

Štafety:

Muži: 1. Česko 1:07:34 h, 2. Rusko +19 s, 3. Rakúsko +2:28 min, 4. Švajčiarsko +2:29, 5. Fínsko +2:37, 6. Estónsko +3:24,... 15. SLOVENSKO (Pavol Paprička, Tomáš Haničák, Matúš Trnovec) +13:10

Ženy: 1. Česko 1:02:24 h, 2. Rusko - rovnaký čas ako víťazi, 3. Švajčiarsko +7 s, 4. Dánsko +2:43 min, 5. Lotyšsko +6:45, 6. Rusko 2 +10:27, 7. SLOVENSKO (Daniela Trnovcová, Stanislava Fajtová, Hana Bajtošová) +15:42
report_problem Našiel si v texte chybu?
SITA
© 2024, Autorské práva SITA a.s. a uvedené agentúry.
Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Video: Trať si určí každý sám - orientačné preteky Makado

Video: Trať si určí každý sám - orientačné preteky Makado

Ako fungujú orientačné preteky, podľa čoho sa určí poradie a čo je najdôležitejšie? Ako vyzerá našliapaných 5 h v Malých Karpatoch na biku?
Moja dokonalá sezóna

Moja dokonalá sezóna

Je tu koniec pretekárskej sezóny a teda čas bilancovania splnených alebo nesplnených cieľov.
Rozhovor: Ján Halik - zlepšovanie aj po 30 rokoch jazdenia?

Rozhovor: Ján Halik - zlepšovanie aj po 30 rokoch jazdenia?

Majster Európy v maratóne, víťaz množstva pretekov v MTB, či na ceste a hlavne borec, ktorý v 45 rokoch dokáže poriadne preháňať aj oveľa mladších. Dá sa po toľkých rokoch jazdenia ešte stále zlepšovať a čo hovorí na nové trendy v tréningu, či technike?
keyboard_arrow_up