Juraj Sagan zarezáva na Malorke

Slovenský cyklista Juraj Sagan v službách talianskeho tímu Cannondale Pro Cycling absolvoval prvé tohtoročné preteky pod názvom Santos Tour Down Under v Austrálii. Po krátkom pobyte v rodnej Žiline sa presunul v prvej polovici februára spoločne s trenčianskou Duklou na sústredenie na Malorku, kde ešte zotrvá do konca týždňa.

"Sústredenie pod vedením reprezentačného trénera Janka Valacha s cyklistami Dukly prebieha podľa môjho plánu. V Španielsku máme výborné počasie a super podmienky na doľaďovanie formy. Jazdíme štvordňové bloky od štyroch do šiestich hodín a potom nasleduje deň voľna. Prvý deň sa zameriavam na rýchlosť, ďalší deň testujem silu v kopcoch a zvyšné dva dni silovú vytrvalosť. Teraz v nedeľu sa následne premiestním na pár dní do Chorvátska, kde ešte potrénujem v dobrom počasí, pretože čoskoro ma čakajú ďalšie preteky. Začínam v Taliansku 2. marca na Giro di Lazio, neskôr ma čaká Critérium International na Korzike a koncom marca sa zúčastním v Španielsku na Gran Premio Miguel Indurain. V apríli mi naplánovali Okolo Baskicka," skonštatoval 24-ročný slovenský cyklista Juraj Sagan.
report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Juraj Sagan – nová kapitola života

Juraj Sagan – nová kapitola života

Len nedávno ukončil Juraj Sagan kariéru profesionálneho cyklistu a začal novú kapitolu. O tejto zmene, či zážitkoch z profesionálneho športu sme sa rozprávali počas výletu a pridal sa k nám aj Peter Zánický.
Rozhovor: Juraj Sagan - klasiky sú vojna!

Rozhovor: Juraj Sagan - klasiky sú vojna!

Keď sa dvaja cyklisti zakecajú, preberú všetko od tréningov, pretekov a bicyklov a nesmie chýbať ani strava a Strava :).
Mesačná desiatka – pravidelný príval správ zo sveta cyklistiky PR článok

Mesačná desiatka – pravidelný príval správ zo sveta cyklistiky

Ak hľadáte prehľad najzaujímavejších noviniek zo sveta cyklistiky, tak ste na správnej adrese. Mesačná desiatka prináša informácie a to najpodstatnejšie z profi pelotónu.
keyboard_arrow_up