Novinky Rudy Project pre novú sezónu

Rudy Project aj v tejto sezóne predstavil nové modely a farby okuliarov a prilieb. Uvažovali ste, že si tento rok zadovážite poriadnu výbavu? V tom prípade si tento článok jednoznačne nenechajte ujsť. Pokusíme sa vás previesť novinkami Rudy Project, získate tak prehľad a veríme, že taktiež pomôžeme v rozhodovaní.

Prilby

V sekcii prilieb nepribudol žiadny nový model. Výrobca tu má zastúpenie v každej triede a tak vlastne ani nepotrebuje doplniť produktovú radu o nový model. Ako novinka bol predstavený najvyšší model Windmax v peknej a výraznej yellow fluo shiny farbe. Ak hľadáte prilbu, ktorá je podobná prilbe tímu Canondale, bude to práve táto. Peter Sagan so svojím tímom síce jazdí vo Windmaxe, ktorého farba je označovaná ako „lime fluo colour“, zatiaľ ale nie je jasné, či bude dostupná aj na predaj.


Yellow fluo Windmax


Windmax Lime Fluo

Medzi najpopulárnejšie prilby Rudy Project patrí jednoznačne model Sterling. Ten má taktiež skvelý pomer ceny a výkonu. Vlastnosti ako výborný aerodynamický tvar, možnosť nastavenia po obvode a aj na výšku a hmotnosť 230 gramov zostali zachované. Faceliftom túto sezónu prešla farba yellow fluo. Pôvodná verzia, matná žltá fluo mala tendenciu časom trošku vyblednúť. Nová varianta prilby sa označuje ako yellow fluo shiny (lesklá) a vďaka tomu už bude problém s vyblednutím úplne zažehnaný.
Uvedená bola taktiež nová čierno-biela varianta, ktorá vám bude určite vyhovovať ak hľadáte niečo decentnejšie a možno menej nápadné.

Rudy Project Zuma ako lacnejšia varianta kvalitnej cyklistickej prilby bola tento rok uvedená v novej verzii v podobe obľúbenej yellow fluo shiny farby a v bielo – svetlo modrej variante, ktorá sa bude hodiť skôr dámam.



Nové farby boli predstavené aj pri časovkárskom modeli Wingspan a to konkrétne žltá fluorescentná a čierna verzia doplnená o swarovskeho diamanty. Na výber budeš mať opäť tri varianty toho ako môžeš prilbu nosiť a to v uzavretej podobe, s vetraním a s vybratou násadou určenou na vetranie pre maximálne prúdenie vzduchu.



Okuliare

Okuliare Rudy Project boli tento rok doplnené o niekoľko modelových noviniek, nové farebné verzie pôvodných modelov a taktiež boli niektoré pôvodné modely vylepšené.
Model Stratofly bude v novej sezóne kombináciou funkčných technológii Rudy Project, prijateľnej ceny a jednoduchého dizajnu. Osloví pravdepodobne nadšencov horskej a cestnej cyklistiky a dostupný bude v rôznych pestrých prevedeniach od decentnej varianty s tmavými sklami až po fluorescentné farby s fotochromatickými sklami.



Novinka Spaceguard je konštrukciou podobná Stratofly. Absentujú tvarovateľné nožičky, ktoré sú medzi modelmi Rudy Project dosť populárne. Na druhej strane oba modely majú tvarovateľný nosník a vnútro nožičiek ošetrené protišmykovou gumou, vďaka čomu výborne držia aj keď sa pri športe spotíte. Rudy Project Spaceguard sa najviac od novinky Stratofly líši jedným súvislým zorníkom. Vďaka nemu budú okuliare lepšie vyzerať obzvlášť na väčších tvárach. Aj tento model je dostupný v jednoduchších variantách a samozrejme sú dostupné aj verzie s fotochromatickým zorníkom.



Predstavený bol taktiež model Deewhy, ktorý by sme mohli zaradiť do stredu medzi kategórie sport a lifestyle. Rovnako dobre ti poslúžia pri športe a aj vo voľnom čase. Na výber je z viacerých kombinácii farieb rámov a skiel.



Nové farby a varianty sa objavili aj medzi pôvodnými populárnymi modelmi.
Za povšimnutie určite stojí model Genetyk. Populárny Racing model v žltej fluorescentnej a ostatné obľúbené farby boli zachované. Pribudlá lesklá yellow fluo gloss verzia s fotochromatickými sklami a taktiež black gloss verzia, ktorá je v tejto sezóne vybavená s hydro-fóbnymi a polarizovanými sklami Polar3FX Hydrotek. Najzaujmavejšou novinkou v sérii Genetyk je jednoznačne model ImpactX Photochromic Clear Ansi Z87+ vyznačujúci sa nadštandardnou odolnosťou voči nárazom.



Za povšimnutie stojí taktiež model Rudy Project Noyz. Pri ňom bola na trh uvedená nová varianta so sklami Pure Grey (Not Photochromic). Jedná sa o nadštandardne odolné ImpactX sklá, bez fotochromatických vlasností a vzhľadom na to, že doteraz boli všetky odolné impactX sklá označované zároveň ako photochromatické, ide o typ skla s akým sme sa ešte pri Rudy Project nestretli. Uvidíme ako sa medzi športovcami uchytí.


Nakoniec tu máme populárny model Magster s rámom z kynetiovej zliatiny a perforovaným logom v prednej časti. V roku 2013 si budete môcť okrem všetkých pôvodných farebných variácii zadovážiť aj štýlovú kombináciu kryštálového rámu s oranžovými sklami alebo nové farebné varianty rámu s fotochromatickými sklami.



Pre ďalší sortiment alebo objednávku niektorého z modelov Rudy Project neváhajte navštíviť náš web: http://korcule.com/znacka-rudy%20project alebo nás navštívte v našej predajni na Černyševského 24, 851 01 Bratislava – Petržalka.
report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

High pivot - čo to je a na čo je to dobré?

High pivot - čo to je a na čo je to dobré?

Ak by som mal vymenovať najzaujímavejší technický trend v cyklistickom priemysle za uplynulý rok, určite by to bol návrat high pivot-u. Že neviete, o čom hovorím? Tak to je chyba!
Príď si zlepšiť techniku jazdy s Bike Academy do MTBIKER centra

Príď si zlepšiť techniku jazdy s Bike Academy do MTBIKER centra

Pumptrack je výborný a jednoduchý spôsob, ako sa posunúť v technike jazdy a tvorí základ aj pre jazdu v teréne. A lepšie raz vidieť, ako 100-krát počuť.
Video: Ako sa stavia americký sen

Video: Ako sa stavia americký sen

Pozrite si, ako prebieha skladanie bicykla z kategórie "dream bike". Takú garáž aj s jej obsahom by doma zrejme uvítali viacerí...
keyboard_arrow_up