FOX 2006: First Info

FOX v svojich propagačných materiáloch predstavil zmeny, ktoré sa uplatnia na vidliciach a tlmičoch modelového roku 2005... Dnes prvé informácie

FOX Float 130 XTT: obsahuje novú generáciu systému Terralogic (automatický lock-out), v novom nastavení TrailTune (TT). Narozdiel od klasického Terralogicu nerozlišuje polohu otvorený a zavretý (lockout), ale otvorený a ProPedal (ďalšia technológia FOXu, ktorá zamedzuje prehupovaniu biku pri šliapaní - fully). Toto má za dôsledok neprekonateľne jemnú jazdu, možno na úkor tuhosti pri šprintoch. Vidlica je určená pre Enduro/Maratóncov Talas: vo vidliciach 32 a 36 je upravený Talas systém (zmena zdvihu). Tá sa bude uskutočnovať nie kolieskom, ale páčkou, podobnou lockoutu, ktorá bude mať 3 polohy. 36: nová vidlica 36 VAN pre dirt-jumperov a podobných šialencov. Zdvih všetkých 36-tiek sa zvýši na 160mm DHX Air: spojením tlmiča DHX 5.0 a vzduchovej patróny vznikol tlmič ľahší o 50% od DHX 5.0 pre víťazstvá v DH a FR. Float RP3: vylepšený systém ProPedal zaručuje tomuto tlmiču ešte jemnejší chod. Všetky diskové verzie vidlíc budú mať integrované vodítka pre bowdeny.
Fotogaléria FOX 2006

Mihiho obšírnejší článok o FOXoch 2006
report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Emily Batty a nová vidlica Fox 32 Step-Cast PR článok

Emily Batty a nová vidlica Fox 32 Step-Cast

Väčšina žien neskrýva radosť, keď dostane nové šperky alebo šaty. No kanadská bikerka Emily Batty, má ďaleko väčšiu radosť z úplne iného šperku – novej ultralight vidlice Fox 32 Step-Cast, pre ktorú si prišla priamo do centrály Foxu. A má celkom dobrý dôvod, kedže jej už tak poriadne vyladený bike, zase o čosi schudol. Viac info o tejto novinke na stránkach ridefox.com.
Nová vidlica aj tlmič 2016 - FOX 34 PR článok

Nová vidlica aj tlmič 2016 - FOX 34

Odpružená vidlica FOX Float 34 dostala úplne novú podobu vonkajšku aj vnútrajšku. Vidlica si jasne požičiava dizajn od 36-tky vrátane korunky, podpery a dokonca aj stĺpik vidlice bol prepracovaný. V sumáre váži Float 34 (pre 29", 140mm) 1769g, na váhe tak zhodila vidlica až 297 g a Float 34 (pre 27,5", 160mm) 1746g, čo je o 219 g menej ako predchodca. Viac podrobností v krátkom videu a článku Nová vidlica FOX Float 34 a tlmič FOX Float DPS pre rok 2016.
FOX Air 40

FOX Air 40

Pružiny sú mimo, prichádza doba vzduchová. Nová DH zbraň od Foxu vyzerá rozhodne veľmi zaujímavo. Aaron Gwin, Greg Minnaar a Gee Atherton hovoria áno a čo vy?
keyboard_arrow_up