Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Fox

Test: FOX Transfer SL – ľahká ako pierko so zvukom delovej gule

Test: FOX Transfer SL – ľahká ako pierko so zvukom delovej gule

Aj keď nejde o úplnú novinku, stále je to jedna z najľahších teleskopických sedloviek na trhu. A práve preto si zaslúži pozornosť.
FOX Dual Pull verzus RockShox TwistLoc Remote

FOX Dual Pull verzus RockShox TwistLoc Remote

Skoro každý maratónec používa uzamykanie vidlice a tlmiča počas jazdy. V tomto článku vám ukážem môj prechod zo značky FOX na značku RockShox a moje dôvody.
Video: Ako správne nastaviť osku na vidliciach FOX

Video: Ako správne nastaviť osku na vidliciach FOX

Dôležité je, aby ste koleso mali utiahnuté adekvátnou silou a páčka smerovala približne rovnobežne s nohou vidlice smerom hore.
Tlmenie FOX FIT 4 – možnosť dokonalého prispôsobenia vidlice každému terénu a situácii PR článok

Tlmenie FOX FIT 4 – možnosť dokonalého prispôsobenia vidlice každému terénu a situácii

FOX pri vidliciach neponúka len jednoduchý systém otvorené/zatvorené, ale oveľa viac. Výsledkom ich práce je uzavretá patróna FIT 4, ktorá ponúka 3 základné režimy: open, medium a firm. Pri verziách Factory je ešte ďalších 22 možných nastavení (kliknutí) pomalej kompresie v režime Open, čo umožňuje jazdcovi vyladiť chod presne podľa jeho predstáv. Vo videu je pekne ukázané, ako celý tento systém funguje a viac info na ridefox.sk.
Emily Batty a nová vidlica Fox 32 Step-Cast PR článok

Emily Batty a nová vidlica Fox 32 Step-Cast

Väčšina žien neskrýva radosť, keď dostane nové šperky alebo šaty. No kanadská bikerka Emily Batty, má ďaleko väčšiu radosť z úplne iného šperku – novej ultralight vidlice Fox 32 Step-Cast, pre ktorú si prišla priamo do centrály Foxu. A má celkom dobrý dôvod, kedže jej už tak poriadne vyladený bike, zase o čosi schudol. Viac info o tejto novinke na stránkach ridefox.com.
Novinka: Fox predstavil najľahšiu XC vidlicu na trhu

Novinka: Fox predstavil najľahšiu XC vidlicu na trhu

Ide o najľahsiu cross-country vidlicu - Fox 32 Step-Cast s unikátnym dizajnom, ktorý nie je určený iba na parádu. Čo táto novinka v sebe skrýva, sa dozviete nižšie.
Novinky Fox pre sezónu 2016

Novinky Fox pre sezónu 2016

Firma Fox zaoberajúca sa výrobou vidlíc a tlmičov nám pripravila niekoľko noviniek pre rok 2016. Menšími zmenami prešla cross-country orientovaná vidlica série 32, väčšími zmenami prešla vidlica rady 34 a v ponuke sú aj nové tlmiče pre enduro a gravity jazdenie.
Nová vidlica aj tlmič 2016 - FOX 34 PR článok

Nová vidlica aj tlmič 2016 - FOX 34

Odpružená vidlica FOX Float 34 dostala úplne novú podobu vonkajšku aj vnútrajšku. Vidlica si jasne požičiava dizajn od 36-tky vrátane korunky, podpery a dokonca aj stĺpik vidlice bol prepracovaný. V sumáre váži Float 34 (pre 29", 140mm) 1769g, na váhe tak zhodila vidlica až 297 g a Float 34 (pre 27,5", 160mm) 1746g, čo je o 219 g menej ako predchodca. Viac podrobností v krátkom videu a článku Nová vidlica FOX Float 34 a tlmič FOX Float DPS pre rok 2016.
Nová vidlica FOX Float 34 a tlmič FOX Float DPS pre rok 2016

Nová vidlica FOX Float 34 a tlmič FOX Float DPS pre rok 2016

Vidlica FOX Float 34 dostala úplne novú podobu, čo sa týka vonkajšku aj vnútrajšku. Vidlica si jasne požičiava dizajn od 36-tky, vrátane korunky, podpery a dokonca aj stĺpik vidlice bol prepracovaný. V konečnom dôsledku sa znížila hmotnosť: 34 g z hlavovej trubky, 31 g z korunky, 53 g z hornej trubky a výrazných 130g s novým vzduchovým pružením. V sumáre váži Float 34 (pre 29", 140mm) 1769g, na váhe tak zhodila vidlica až 297 g a Float 34 (pre 27,5", 160mm) 1746g, čo je o 219 g menej ako predchodca.
Biky fóristov: Marinada a jeho Da Bomb Cherry bomb

Biky fóristov: Marinada a jeho Da Bomb Cherry bomb

Zdravím všetkých bikerov. Moje meno je Mário, nick Marinada a napísal som niečo málo o tom, ako som sa zaľúbil do MTB.
Zvolávacia akcia vidlíc Fox Evolution PR článok

Zvolávacia akcia vidlíc Fox Evolution

Firma FOX oznámila dobrovoľné stiahnutie vidlíc z trhu modelovej rady EVOLUTION series 2013 a bezplatnú výmenu patrón CTD O/C. Jedná sa o vidlice 32mm a 34mm, zdvih 120-160mm, vyrobené v časovom období : marec - november 2012. Zákazníci, ktorí na základe dole uvedených údajov zistia, že sa výmena týka práve ich vidlice musia vidlicu okamžite prestať používať a kontaktovať svojho predajcu.
FOX Air 40

FOX Air 40

Pružiny sú mimo, prichádza doba vzduchová. Nová DH zbraň od Foxu vyzerá rozhodne veľmi zaujímavo. Aaron Gwin, Greg Minnaar a Gee Atherton hovoria áno a čo vy?
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up