12. ročník H - triathlonu Skalica 2013

Pozývame všetkých športových nadšencov na 12 ročník medzinárodného preteku v terénnom triatlone H - triathlonu Skalica 2013

H - triathlonu Skalica je legendou terénneho triatlonu na Slovensku. Patrí medzi prvé triatlony na Slovensku organizované v terénne. Prudké výjazdy a zjazdy, množstvo prírodných prekážok, neopakovateľná divácka kulisa – to všetko Vám ponúka H-TRIATHLON SKALICA. Plavecká časť situovaná do prírodného kúpaliska v Zlatníckej doline je jednou z veľkého množstva výziev, ktoré čakajú na každého pretekára, ktorý sa postaví na štartovú čiaru.

V roku 2007 sa tu po prvý krát v histórii slovenského triatlonu uskutočnili M-SR v kros triatlone.

Pretek sa uskutoční v sobotu 6. Júla 2013 v priestoroch kúpaliska v Zlatníckej doline. Štart preteku je o 13:00 hodine. Na účastníkov čaká zaujímavá trať o dĺžke 1 km plávania, 16 km jazdy na horskom bicykli a 8 km terénneho behu. Súčasťou preteku jednotlivcov je aj pretek trojčlenných štafiet JA - TY - ON.

Prihlásení pretekári do 2.7.2013 obdržia darček (kvalitné tričko s logom podujatia v hodnote 7,-Euro), občerstvenie po preteku, darček od firmy KOMPAVA - K4 POWER GEL v hodnote 1,50,-Euro, bezplatný vstup na kúpalisko v Zlatníckej doline, kompletný pitný režim od firmy KOMPAVA počas celého preteku...

Pretek bude meraný čipovou technológiou. K dispozícii budú predajné stánky firmy KOMPAVA (športová a doplnková výživa, športové tejpy) a HERTLSPORT (kompresné podkolienky a návleky, triatlonové neoprény a kombinézy, plavecké okuliare...)

Prihlášky a informácie o preteku sú k dispozícii na internetových stránkach http://www.h-triathlon.sk alebo v predajni HERTLSPORT na ulici Hollého v Skalici.

Tešíme sa na Vašu účasť.

report_problem Našiel si v texte chybu?

H-TRIATHLON SKALICA

calendar_today 06.07.2013
format_list_numbered 4. kolo - H-Triathlon Extreme Tour
label Triatlon
place Skalica - Zlatnícka dolina (Slovensko)

clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Pozvánka: KRÁĽ ZÁHORIA – úvod zaujímavej série na rýchlych a hravých singloch

Pozvánka: KRÁĽ ZÁHORIA – úvod zaujímavej série na rýchlych a hravých singloch

Začiatkom sezóny prídu celkom vhod preteky, ktoré vás tak úplne nezničia a pritom ponúknu možnosť výborne sa zabaviť na rýchlych chodníčkoch. Takým podujatím je Cannondale KRÁĽ ZÁHORIA, ktorý sa koná 22.4.2017 a navyše otvára rozmanitú sériu pre tých, ktorým nie je cudzí ani horský triatlon či klasické XC.
GT XC Cross Country Skalica 2013

GT XC Cross Country Skalica 2013

Ahoj nadšenci horskej cyklistiky, prídite si zajazdiť na najkrajšiu XC trať na Záhorí. V sobotu 28.9.2013 pre Vás organizujeme pretek GT XC CROSS COUNTRY SKALICA 2013. Malebné prostredie v rekreačnej oblasti Zlatnícka dolina, neopakovateľná atmosféra a výnimočná trať ...to všetko na Vás v sobotu čaká. Viac info na www.h-triathlon.sk

Tešíme sa na Vás

H-TRIATHLON TEAM
Finálový pretek HERTLSPORT EXTREM TOUR 2013 PR článok

Finálový pretek HERTLSPORT EXTREM TOUR 2013

Pretek na horských bicykloch XC CROSS COUNTRY zaznamenal svoju premiéru v roku 2012. Trať preteku je situovaná na úpätí Bielych Karpát do rekreačnej oblasti Zlatnícka dolina na okruh o dĺžke 4000 m. Trať je naozaj zaujímavá nielen pre pretekárov ale aj divákov. Štart a cieľ preteku je situovaný do areálu rekreačného zariadenia Skaličan v Zlatníckej doline, kde je pripravené kompletné zázemie (občerstvenie po preteku, WC, sprchy, omývanie bicyklov, bufet, EXPO aréna...).
keyboard_arrow_up