Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Skalica

Pozvánka: Erdinger Kráľ Záhoria 2019 - kto získa kráľovskú korunu?

Pozvánka: Erdinger Kráľ Záhoria 2019 - kto získa kráľovskú korunu?

Príďte si otestovať svoju tohtoročnú formu na už v poradí 11. ročník májového podujatia Erdinger Kráľ Záhoria, ktorý sa uskutoční 11. mája 2019 neďaleko Skalice.
Pozvánka: KRÁĽ ZÁHORIA – úvod zaujímavej série na rýchlych a hravých singloch

Pozvánka: KRÁĽ ZÁHORIA – úvod zaujímavej série na rýchlych a hravých singloch

Začiatkom sezóny prídu celkom vhod preteky, ktoré vás tak úplne nezničia a pritom ponúknu možnosť výborne sa zabaviť na rýchlych chodníčkoch. Takým podujatím je Cannondale KRÁĽ ZÁHORIA, ktorý sa koná 22.4.2017 a navyše otvára rozmanitú sériu pre tých, ktorým nie je cudzí ani horský triatlon či klasické XC.
Tip na výlet: Skalica party - výjazd na parádu

Tip na výlet: Skalica party - výjazd na parádu

Tento výjazd je už trochu bradatý, ale kraj, do ktorého vás dnes pozývam, je krásny stále. Do Bielych Karpát a na myjavské kopanice chodím jazdiť veľmi rád. Prírodná scenéria je tam úžasná, to je jedna vec, ale druhá, pre mňa oveľa podstatnejšia, je minimum ľudí pohybujúcich sa v lese – či už na bicykli alebo pešo. Preto vždy keď sa dá, utekám z Bratislavy a Malých Karpát trošku ďalej, a to do oblasti okolo Skalice a Myjavy.
Fotogaléria: XC Cross country Skalica 2015

Fotogaléria: XC Cross country Skalica 2015

V sobotu 29. augusta sa v rekreačnej oblasti Skalica - Zlatnícka Dolina uskutočnil už štvrtý pretek na horských bicykloch v disciplíne XC Cross Country. Zároveň tento pretek bol aj finálovým podujatím seriálu Hertsport Extreme Tour 2015. Trať mala dĺžku 3.7 km a pozostávala z týchto častí: AC/DC Trail, Snake Trail, Avalanche Trail a Challenge Trail.
Pozvánka: XC Cross country Skalica 2015

Pozvánka: XC Cross country Skalica 2015

V sobotu 29. augusta 2015 sa v rekreačnej oblasti Skalica-Zlatnícka dolina uskutoční 4. ročník preteku na horských bicykloch v olympijskej disciplíne XC CROSS COUNTRY. Zároveň tento pretek bude aj finálovým podujatím seriálu HERTLSPORT EXTREM TOUR pre rok 2015. Trať preteku je situovaná na úpätí Bielych Karpát do BIKE ARÉNY Zlatnícka dolina na okruh o dĺžke 3700 m. Okruh je rozdelený do štyroch atraktívnych častí AC/DC TRAIL, SNAKE TRAIL, AVALANCHE TRAIL, CHALLENGE TRAIL.
Skalické hory: Cez poľné cesty za novovybudovanými trailami

Skalické hory: Cez poľné cesty za novovybudovanými trailami

Rád by som vám predstavil jedno z mojich obľúbených miest na bikovanie a to Skalické hory, ktoré sa nachádzajú na úpätí Bielych Karpát. Začnem však po poriadku, s kamošom vyrážame z mesta Holíč, ktoré sa nachádza 8 km od Skalice. Ako enduro jazdci sa snažíme vyhýbať hlavne dopravným cestám.
Trailové pojazdenie v Skalických horách

Trailové pojazdenie v Skalických horách

Takto vyzeralo predvelkonočné trailové pojazdenie v Skalických horách. Užili sme si slnko, dvakrát nám začalo snežiť, nejaké to blatko do toho, skrátka klasické aprílové počasie. Rajdov sa uchopil Patrik Beňa, kameru a celý videomaking ovládol Milan Túbl zo z.matek studio.
Fotogaléria: Kráľ Záhoria MTB Maratón Štafiet

Fotogaléria: Kráľ Záhoria MTB Maratón Štafiet

V sobotu 11.4. 2015 sa konal už 7. ročník akcie Kráľ Záhoria MTB Maratón, tentoraz však v netradičnom prevedení. Organizátori sa rozhodli pojať akciu ako pretek dvojčlenných štafiet (Ja+Ty), kde každý člen absolvoval jeden okruh o dĺžke 25 km. Prvá časť trate preverila najme fyzičku, kde sa nachádzali stúpania. Posledné kilometre boli súčasťou trate Slovenského pohára v XC, takže na tomto úseku mohli pretekári ukázať svoju technickú zdatnosť.
GT XC Cross Country Skalica 2013

GT XC Cross Country Skalica 2013

Ahoj nadšenci horskej cyklistiky, prídite si zajazdiť na najkrajšiu XC trať na Záhorí. V sobotu 28.9.2013 pre Vás organizujeme pretek GT XC CROSS COUNTRY SKALICA 2013. Malebné prostredie v rekreačnej oblasti Zlatnícka dolina, neopakovateľná atmosféra a výnimočná trať ...to všetko na Vás v sobotu čaká. Viac info na www.h-triathlon.sk

Tešíme sa na Vás

H-TRIATHLON TEAM
 12. ročník H - triathlonu Skalica 2013 PR článok

12. ročník H - triathlonu Skalica 2013

Pozývame všetkých športových nadšencov na 12 ročník medzinárodného preteku v terénnom triatlone H - triathlonu Skalica 2013
MTB CROSS COUNTRY Skalica-Zlatnícka dolina PR článok

MTB CROSS COUNTRY Skalica-Zlatnícka dolina

Prvý ročník XC pretekov ktorých trať je situovaná na úpätí Bielych Karpát do rekreačnej oblasti Zlatnícka dolina na okruh o dĺžke 3710 m. Trať je naozaj zaujímavá nielen pre pretekárov ale aj divákov. Štart a cieľ preteku je situovaný do areálu rekreačného zariadenia Skaličan, kde je pripravené kompletné zázemie.
H-TRIATHLON Skalica 2011 PR článok

H-TRIATHLON Skalica 2011

H-TRIATHLON Skalica je legendou terénneho triatlonu na Slovensku. Patrí medzi prvé triatlony na Slovensku organizované v terénne. Prudké výjazdy a zjazdy, množstvo prírodných prekážok, neopakovateľná divácka kulisa – to všetko Vám ponúka H-TRIATHLON Skalica. Plavecká časť situovaná do prírodného kúpaliska v Zlatníckej doline je jednou z veľkého množstva výziev, ktoré čakajú na každého pretekára, ktorý sa postaví na štartovú čiaru
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up