Váš bicykel v bezpečí Vášho auta

Mnoho cyklistov uvažuje ako prepravovať svoje bicykle bez toho aby boli vystavené poveternostným vplyvom, vyhli sa zvýšeniu spotreby pohonných látok a nemuseli na parkovisku sedieť pri aute. Sú medzi nami takí, ktorí chcú voziť svojich miláčikov vo vnútri auta.

Doteraz však nemali veľké možnosti ako prepravovať svoje bicykle bez rozoberania, obkladania a iných menej príjemných aktivít. Od teraz je tu alternatíva, ktorá Vám bicykle bezpečne odvezie bez neporiadku v kufri a improvizovania. Spoločnosť Walteron s.r.o. prináša na trh Cyklonosiče do auta – JSK.

Cyklonosiče JSK sú skladacie hliníkové rámy prispôsobené na pripevnenie dvoch alebo troch bicyklov po odmontovaní predného kolesa.


Cyklonosiče ponúkajú možnosť bezpečne upevniť bicykle do vybraného rámu, zasunúť nosič do kufra a cestovať na maratón, cyklozraz alebo obľúbený trail. Jedinou starosťou zákazníka je zabezpečiť nosič proti posunutiu. Cyklonosiče naviac ponúkajú možnosť uskladniť bicykle na nosiči v garáži, hale alebo predajni. A to bez potreby odmontovania bicyklov z nosiča.


Cyklonosiče JSK su prispôsobené pre potreby cyklistov na horských aj cestných bicykloch. Sú vyrábané v špecifikáciách ROAD a MTB. Zároveň ponúkajú možnosť osobného prispôsobenia svojim preferenciám v závisloti na geometrii svojho miláčika. Cyklonosiče ponúkajú možnosť upevniť biky s 26, 27a pol a aj 29 palcovými kolesami. Jediným limitom je veľkosť úložného priestoru Vášho auta. Minimálne požiadavky ako aj ďalšie užitočné informácie, fotky a videá nájdete na http://www.walteron.sk.

report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Test: Nosič Thule Epos - koniec rébusov

Test: Nosič Thule Epos - koniec rébusov

Prevážať bicykle môžete v aute, na streche, ale komfortu nosiča na ťažnom zariadení sa nič nevyrovná. Najmä ak je premyslený do posledného detailu...
Unboxing: Thule Epos 3 - kompaktný a univerzálny nosič

Unboxing: Thule Epos 3 - kompaktný a univerzálny nosič

V dobe gravelov, elektrobicyklov, rôznych rozmerov plášťov a geometrií rámov je potrebné prispôsobovať sa. Čo všetko dokáže nosič na ťažné zariadenie Epos 3 od Thule?
Predstavenie: Nové sady SRAM Eagle X0, XX a XX SL AXS - návrat do budúcnosti

Predstavenie: Nové sady SRAM Eagle X0, XX a XX SL AXS - návrat do budúcnosti

Prototypy novej MTB AXS sady s logom BlackBox už pár mesiacov sledujeme v rámci jednotlivých kôl svetového pohára. Dnes je ten deň, kedy sa oficiálne odhalia všetky podrobnosti.
keyboard_arrow_up