Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Nosic

Test: Nosič Thule Epos - koniec rébusov

Test: Nosič Thule Epos - koniec rébusov

Prevážať bicykle môžete v aute, na streche, ale komfortu nosiča na ťažnom zariadení sa nič nevyrovná. Najmä ak je premyslený do posledného detailu...
Test: SKS Infinity Universal - nosič na každodennú jazdu či výlet

Test: SKS Infinity Universal - nosič na každodennú jazdu či výlet

Či sa chystáte na výlet alebo len na každodennú cestu do práce, na set nosiča, tašky a blatníkov SKS Infinity Universal sa môžete spoľahnúť za sucha aj za dažďa.
Unboxing: Thule Epos 3 - kompaktný a univerzálny nosič

Unboxing: Thule Epos 3 - kompaktný a univerzálny nosič

V dobe gravelov, elektrobicyklov, rôznych rozmerov plášťov a geometrií rámov je potrebné prispôsobovať sa. Čo všetko dokáže nosič na ťažné zariadenie Epos 3 od Thule?
Louri Frame Strap - dajte zbohom batohu

Louri Frame Strap - dajte zbohom batohu

Už dlhšiu dobu sa pohrávam s myšlienkou jazdenia bez ruksaku na krátke výjazdy. Vždy ma však niečo odradí a tak som sa veľmi potešil, keď na test prišiel popruh od Louri. Aspoň nebudem mať už žiadne výhovorky a budem to musieť vyskúšať. Bude však stáť zato?
Ku bicyklom Rock Machine Blizzard a Explosion počas novembra nosič na auto Saris SOLO zdarma PR článok

Ku bicyklom Rock Machine Blizzard a Explosion počas novembra nosič na auto Saris SOLO zdarma

Aj tento rok Rock Machine pripravil špeciálnu akciu pre zákazníkov, ktorí majú záujem kúpiť si niektorý z ich modelov Blizzard alebo Explosion. V prípade objednávky počas mesiaca november dostanú zákazníci ku bicyklom Blizzard a Explosion zdarma praktický nosič na auto Saris SOLO.
Test: Saris Thelma 3 – autonosič šetrný k rámu bicykla

Test: Saris Thelma 3 – autonosič šetrný k rámu bicykla

Poslednú dobu nás lokálne cyklotrasy už obavili a začalo obdobie cestovania a samozrejme s bicyklami. Pôvodne som to riešil nosičmi na strechu. Pri menšom aute Ford Focus to bolo ešte OK, bez menších problémov dáte na strechu aj 3-4 bicykle, no po kúpe VW Sharan to začalo byť o niečo horšie (auto je o niečo vyššie) a už dlhšiu dobu som sa pozeral po nosiči na ťažné zariadenie. Celkom vhod mi teda prišiel test nosiča Saris Thelma 3.
Autonosič SUPERBones - Spoľahlivý a dizajnovo vydarený nosič bicyklov na auto PR článok

Autonosič SUPERBones - Spoľahlivý a dizajnovo vydarený nosič bicyklov na auto

Autonosič SUPERBones je najnovším členom a vlajkovou loďou, ktorý stojí na čele rodiny Bones nosičov na zadné dvere. Všetko, čo robí klasický Bones najpredávanejším zadným autonosičom na svete je tu. Avšak ešte viac intuitívny a ľahký na obsluhu.
Autonosiče SARIS už aj na Slovensku PR článok

Autonosiče SARIS už aj na Slovensku

Počuli ste už o značke SARIS? Nie, nie tej východniarskej pivnej ale o tej z USA. Pre tých z Vás, ktorí o značke ešte nepočuli je tu stručné predstavenie. SARIS, to sú autonosiče prémiovej kvality s doživotnou zárukou a priaznivou cenou. Do ich vývoja a konštrukcie sú pretavené skutočné praktické návrhy a požiadavky cyklistov. Sú navrhnuté cyklistami a pre cyklistov. Nosiče jedného z dlhodobých lídrov v segmente kúpite už aj na Slovensku.
Modely značky SARIS sa špecializujú na uchytenie bicyklov na zadné dvere (5. dvere) alebo ťažné zariadenie.
Váš bicykel v bezpečí Vášho auta PR článok

Váš bicykel v bezpečí Vášho auta

Mnoho cyklistov uvažuje ako prepravovať svoje bicykle bez toho aby boli vystavené poveternostným vplyvom, vyhli sa zvýšeniu spotreby pohonných látok a nemuseli na parkovisku sedieť pri aute. Sú medzi nami takí, ktorí chcú voziť svojich miláčikov vo vnútri auta.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up