Author Strážovský Bikemaratón predo dvermi

Už len pár dní ostáva do štartu 7.ročníka AUTHOR Strážovského bikemaratónu, ktorý organizuje SCK CYKLO TOUR Súľov v spolupráci s obecným úradom Súľov – Hradná. Podujatie je súčasťou štvordielnej AUTHOR maratón série MTB 2005, prestížnej česko-slovenskej VELO série MTB 2005 a je zároveň 3. kolom Slovenského pohára v MTB maratónoch. Dňom D je pre organizátorov 4.jún 2005.

V centre podujatia s atraktívnou kulisou Súľovských skál sa už robia prípravy na zvládnutie očakávaného počtu vyše 600 štartujúcich z 5 krajín a množstva divákov zo širokého okolia. V pohotovosti je vyše 130 usporiadateľov! Posledná možnosť sa prihlásiť je v piatok 3.6. do 12.00 hod cez internetový prihláškový on-line systém na www.cyklotour.sk, alebo po 16.30 na prezentácii v kultúrnom dome v Súľove
V sobotu 4.júna začína prezentácia účastníkov už o 6.30 hod. Štart trasy 93 km s celkovým prevýšením 2700 metrov je naplánovaný na 9.00 hod. na námestí v Súľove. O 9.15 hod. štartuje najpočetnejšia trasa 49 km a o 9.30 hod. sa na „rekreačnú“ trasu 29 km vydajú poslední cyklomaratónci. V tomto čase už naplno pobeží predajná výstava, na ktorej bude niekoľko špecializovaných stánkov s cyklistickými doplnkami, oblečením, výživou, literatúrou, suvenírmi a samozrejme aj občerstvenie. Pre deti aj dospelých sú pripravené zábavné súťaže o drobné ceny, RANČ Súľov ponúkne možnosť zajazdiť si na koňoch a svoje umenie niekoľkokrát predvedie špičkový český cyklistický šoumen vo farbách značky Author – SPACEMAN.
Veselo bude aj na občerstvovačkách (OS) v Súľove v čase: 9.50 – 10.45 hod., vo Vrchteplej (10.00 – 12.00 hod.) vo Veľkej Čiernej (11.00 – 13.00 hod.), v Jasenovom (9.50 – 14.20 hod.), v Lietave (12.10 – 15.20 hod.) a v Babkove (10.20 – 16.00 hod.).
Ako prví sa v Súľove objavia okolo 9.40 hod. účastníci trasy 49 km, prechádzajúci z doliny Jedlovník cez centrum Súľova do doliny Čierneho potoka. Krátko na to sa ukážu po úvodnom okruhu cez sedlo Roháč pretekári trasy 93 km (9.50 hod.), ktorí budú prechádzať do Hradnej. V Súľove majú prvú OS. Okolo 10.50 hod. sa v cieli objaví víťaz trasy 29 km, po 11.15 hod. dorazí čelo trasy 49 km a po 13.00 hod. pretnú cieľovú pásku prví pretekári najdlhšej trasy.
Slávnostné vyhodnotenie víťazov a žrebovanie tomboly v celkovej hodnote 110.000 Sk začína o 16.00 hod. na Súľovskom námestí. Hrdinom sa však stane každý, kto prejde svoju trasu a vlastne tak naplní ideu AUTHOR Strážovského bikemaratónu: ...aj to je cesta ku zdraviu!
Bikemaratón a aj celý sprievodný program sa koná za každého počasia. Všetci však veríme, že minuloročné daždivé peklo sa nezopakuje. Tešíme sa na Vašu účasť a želáme Vám príjemný športový zážitok.

Ing. Slavomír Strečanský
SCK CYKLO TOUR Súľov

ORGANIZÁTOR :
SCK CYKLO TOUR Súľov, Internátna 18, Unimoblok H, 010 08 Žilina, tel.GSM: +421/903/550411
www.cyklotour.sk

Mediálni partneri: Rádio OKEY, časopis VELO, týždenník ŽILINSKÝ VEČERNÍK, www.mtbiker.sk, www.bikemagazin.sk, www.iVelo.cz a www.cykloserver.cz
Generálny reklamný partner: UNIVERSE SLOVAKIA s.r.o. Trenčín - dovozca bicyklov AUTHOR
Hlavní reklamní partneri: VO s potravinami LIBEX Žilina ( nový e-mail: libex@stonline.sk), DENNEX Group Žilina - predaj hutného materiálu, CEMIX – zastúpenie LASSELSBERGER SLOVAKIA s.r.o. Banská Štiavnica, MATADOR SLOVENSKO OS Žilina, VO s textilom MEGATEX Žilina, TURIST ŠPORT Kapušany – bielizeň FREGL, TOP TREND Piešťany – športtestery POLAR a športová výživa ENERVIT, pivovar POPPER Bytča, STG ELCON Žilina – doplnky oblečenia BUFF, ovocné šťavy RAUCH, VIDEOCOM Kežmarok – sport timing
Sponzori: žilinské spoločnosti: SLOVPAP, HYZA, WßW - DOM ŠPORTU, FOTO S-TIP, BAVORSKÁ PEKÁREŇ, reklamná agentúra Holeš a Kvašňovský, CA CYKLO TOUR, TIK+ PX CENTRUM+MFS Považská Bystrica, LBT Bytča, KINEX a.s. Bytča, RANČ Súľov, RUBENA SLOVAKIA Predmier, BICY ŠPORT Šurany, PD VLÁRA Nemšová, DOLFI ŠPORT Iliavka, NYNA Lehota p.Vtáčnikom a SHOCART Vizovice
Obecné úrady: Súľov, Vrchteplá, Bodiná, Lietavská Svinná – Babkov, Lietava, Malá Čierna, Veľká Čierna, Malé Lednice, Jasenové, Zbyňov a Podhorie
report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Pozvánka: Škoda MTB Maratón Rajecké Teplice – majstrák neďaleko Žiliny

Pozvánka: Škoda MTB Maratón Rajecké Teplice – majstrák neďaleko Žiliny

Stálica v pretekovom kalendári v krásnom prostredí Rajeckej Doliny a Lúčanskej Malej Fatry napíše ďalší ročník a my tam nesmieme chýbať.
Pozvánka: Apríl – preteky už klopú na dvere

Pozvánka: Apríl – preteky už klopú na dvere

Zimná príprava je za nami a nastal čas pretaviť hodiny tréningu v pretekoch.
Pozvánka: Škoda Svätojurský MTB Maratón 2024 - jarná nakopávačka

Pozvánka: Škoda Svätojurský MTB Maratón 2024 - jarná nakopávačka

Jarná klasika vo Svätom Jure bude otváracím podujatím v rámci série Škoda Bike Open Tour. Čo nás čaká počas 15. ročníka?
keyboard_arrow_up