Bike park Kálnica

„Kam na bike cez víkend?“ ...ak aj ty riešiš začiatkom týždňa podobnú otázku, tak nasledujúce riadky ti možno pomôžu pri rozhodovaní.

Čo tak Bike park v Kálnici? Tento rozvíjajúci sa park vie ponúknuť viac, ako by sa možno na prvý pohľad mohlo zdať. Zaujímavým môže byť napríklad zakúpenie si výletu, kde v jednom balíčku bude zapožičanie bikov, vstupenka na hrad Beckov a sprievodca, ktorý vás prevedie miestnymi XC traťami. Za posledný rok ich pribudlo niečo vyše 80km, čo nie je ani z ďaleka koniec. V plánoch je totiž vybudovať až 800km značených XC tratí, takže sa je na čo tešiť.

Taktiež výborným nápadom je MTB School, ktorá ponúka napr. súkromné hodiny na zlepšenie jazdeckej techniky, jednodňové alebo viacdňové bike kempy alebo individuálne trénerské služby, kde šikovní tréneri vedia vždy poradiť množstvo užitočných rád nielen pre začínajúcich bikerov.

Polc Kalnica
Kvalita tratí o ktorú je poctivo postarané, je taktiež na veľmi dobrej úrovni. Výhodou tohto parku je, že spomedzi 13 tratí si každý nájde tú svoju, ktorá bude vyhovovať jeho možnostiam a schopnostiam.

Tento park je výborným začiatkom pre rôzne zameraných bikerov, požičovňa obsahuje nemalé množstvo bicyklov, ktoré začínajú od odrážadiel, cez dirtové biky až po zjazďáky pre náročných. Môžeš byť zarytý XC alebo enduro jazdec, ale prečo si občas nevyskúšať napr. hravý pump-track..?

Ak by sa stalo, že sobotňajšieho jazdenia sa neviete nasýtiť, je možnosť ubytovania sa už od jedného kilometra od tohto strediska, takže v parku je možnosť večer stráviť pri ohni, niečo opiecť, zapiť pár pivami a v nedeľu bikovať od rána... Dá sa čas tráviť krajšie?

Takže ak ešte stále neviete čo s víkendom, tak Dema bike park Kálnica bude určite dobrým riešením, ako stráviť po pracovnom týždni chvíle plné cyklistického relaxu.

report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

BikePark Považský Inovec - Od plánov až po realizáciu

BikePark Považský Inovec - Od plánov až po realizáciu

Časopis Cykloturistické novinky sa venuje hlavne značeniu cyklotrás v Považskom Inovci, kde je naplánovaných až 504 km trás, z ktorých je už vyznačených 415 km. Pozrite sa, ako vznikal tento zaujímavý projekt a ako sa postupne dostával do dnešnej podoby.
Považsko-Strážovský pohár MTB 2014 začína maratónom v Ilave uz tento víkend

Považsko-Strážovský pohár MTB 2014 začína maratónom v Ilave uz tento víkend

V sobotu, 7.júna 2014 uskutoční sa v Ilave ďalšie zo skvelých športových podujatí - Košeckopodhradský cyklistický MTB maratón - ktorý je súčasne úvodným kolom päťdielneho seriálu Považsko-Strážovského pohára horských bicyklov pre rok 2014. Jeho štvrtý ročník, okrem toho že štartuje na netradičnom mieste, štartuje aj netradičnou disciplínou, a to 37 kilometrov dlhým cyklistickým maratónom s celkovým súčtom prevýšenia 1200 m, vedúcim prekrásnymi lúčinami a lesnými chodníkmi Strážovských vrchov.
Zážitky a dojmy z Ladies Bike Campu v Kálnici

Zážitky a dojmy z Ladies Bike Campu v Kálnici

Preberaním sa v mailovej schránke mi pristál pohľad na mail od priateľa, v ktorom bol odkaz na Ladies camp Radky Slížikovej, ktorý sa konal v Dema Bike parku v Kálnici počas sviatku dňa 8.5.2014. Viete si predstaviť krajší meninový darček?
keyboard_arrow_up