Športservis testovací deň už túto nedeľu

Rozmýšľate nad kúpou bicykla, ale neviete, ktorý je pre Vás ten pravý? Príďte si ich vyskúšať na vlastnej koži! Už túto nedeľu 11. mája na lúke Snežienka pri Železnej studničke. Športservis pre vás pripravil 4. testovací deň, na ktorom si budete môcť vyskúšať viac ako 50 bicyklov svetových značiek Giant, Scott, Cannondale, CTM či Kellys. Horské, cestné aj elektrobicykle, to všetko nájdete na jednom mieste – v nedeľu 11. mája od 10:00 do 15:00 na lúke Snežienka pri Železnej studničke pod spodnou stanicou lanovky na Kolibu.

Čakajú na vás 27,5 palcové bicykle Scott Spark 710, Scott Genius LT 710, absolútna novinka Cannondale Trigger 650B Carbon 2, cesťák Cannondale Super Six Evo HM DA, Giant Anthem 27.5 1 či dámsky celoodpružený Giant Lust 27.5 2. Porovnávajte modely medzi sebou a zajazdite si na špičkových bicykloch úplne zadarmo.

Pri výbere bicykla vám ochotne poradia odborníci zo Športservisu, ktorí budú k dispozícii pri každom stánku jednotlivých značiek. Bicykel na jazdu pripravia naši mechanici, nastavia ho a prispôsobia práve pre vás. Ak používate tretry, prineste si prosím vlastné pedále.

Vybraný bicykel budete môcť testovať polhodinu, stačí, ak sa preukážete dvomi dokladmi s fotografiou. Ak prídete na svojom bicykli, môžete si ho počas testovacej jazdy bezpečne uložiť na stráženom mieste.

Športservis testovací deň
Dátum a čas: 11.5.2014 od 10:00 do 14:00
Miesto: lúka Snežienka pri Železnej Studničke (spodná stanica lanovky na Kolibu)
Značky: Cannondale, Scott, Giant, CTM, Kellys
Zoznam bicyklov: http://www.sportservis.sk/eventy/testovaci-den-bicyklov
report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Cyklotrasu JURAVA otvorili slávnostnou cyklojazdou

Cyklotrasu JURAVA otvorili slávnostnou cyklojazdou

Viac ako 400 cyklistov v nedeľu 19.10. 2014 prešlo po novootvorenej cyklotrase JURAVA, ktorá spája Svätý Jur, Raču a Vajnory. Cyklotrasa je súčasťou systému cyklomagistrály, ktorá prepája obce a mestá v malokarpatskej oblasti. Financovaná bola v rámci Operačného programu Bratislavský kraj a výška nenávratného finančného príspevku predstavuje cca 614-tisíc €.
Projekt: Trail Bielý kríž pri Bratislave

Projekt: Trail Bielý kríž pri Bratislave

Tí ktorí nebajkujú len výlúčne po hrádzi, alebo do sedla horského bicykla nesadli prvýkrát minulú sobotu nemohli si nevšimnúť zmeny tu a tam v slovenských lesoch. Nie, nemám na mysli výrub a devastáciu lesov, ale nové cesty pre horské bicykle.
Recenzia: Kniha Najkrajšie cyklotrasy - Bratislava a okolie

Recenzia: Kniha Najkrajšie cyklotrasy - Bratislava a okolie

Po knihe Najkrajšie cyklovrcholy skompletizovanou bajkerom a fóristom Karolom Mizlom tu máme v poradí už tretiu knihu z vydavateľstva Dajama zasvätenú cyklotrasám. Tentokrát to nebude o vrchárskych prémiách odmenených neopakovateľnými výhľadmi, ale o rovinatejšom okolí Bratislavy.
keyboard_arrow_up