Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Sportservis

Kupujete bicykel? Najprv ho otestujte! PR článok

Kupujete bicykel? Najprv ho otestujte!

Plánujete kúpu nového bicykla, ale neviete, či je pre vás ten pravý? Vyskúšajte si, ako sa na ňom jazdí! Bojíte sa, či vám sadne nový bicykel? Kamarát vám hovoril o elektrobicykloch, ale nie ste si istí, či by sa vám takýto typ bicykla páčil? Najlepší spôsob, ako to zistiť, je bicykel pred kúpou otestovať. Mnohokrát sa tak vyhnete investícii, ktorú by ste mohli neskôr ľutovať.
Športservis testovací deň už túto nedeľu PR článok

Športservis testovací deň už túto nedeľu

Rozmýšľate nad kúpou bicykla, ale neviete, ktorý je pre Vás ten pravý? Príďte si ich vyskúšať na vlastnej koži! Už túto nedeľu 11. mája na lúke Snežienka pri Železnej studničke. Športservis pre vás pripravil 4. testovací deň, na ktorom si budete môcť vyskúšať viac ako 50 bicyklov svetových značiek Giant, Scott, Cannondale, CTM či Kellys. Horské, cestné aj elektrobicykle, to všetko nájdete na jednom mieste – v nedeľu 11. mája od 10:00 do 15:00 na lúke Snežienka pri Železnej studničke pod spodnou stanicou lanovky na Kolibu.
Športservis Petržalská časovka PR článok

Športservis Petržalská časovka

Druhý ročník Petržalskej časovky opäť prináša možnosť zapretekať si na cyklistickom trenažéri. V predajni Športservis v Petržalke na vás čakajú rôzne kategórie a trate, zasúťažia si jednotlivci aj tímy. Všetci zúčastnení pretekári budú zaradení do tomboly o zaujímavé ceny z našich predajní.
Športservis testovací deň už túto nedeľu PR článok

Športservis testovací deň už túto nedeľu

Bajkeri pozor!

Športservis opäť prináša testovací deň bicyklov. Chcete si vyskúšať bicykle svetových značiek Giant, Cannondale a Scott ? Potom príďte v nedeľu 5.mája na lúku Snežienka pri Železnej studničke.
Prebuďte bicykel zo zimného spánku PR článok

Prebuďte bicykel zo zimného spánku

Čo všetko je potrebné urobiť na bicykli predtým, ako ho po zimných mesiacoch začnete opäť používať? Prečo nie je dobré podceniť pravidelný servis? Kedy sú čakacie doby v servise najkratšie? Čo odporúčame skontrolovať pred každou jazdou? Niekoľko praktických informácií o servise bicyklov vám prinášame v tomto článku.
Petržalská indoor časovka v Športservise PR článok

Petržalská indoor časovka v Športservise

Nultý ročník Petržalskej časovky práve prebieha!

Navštívte predajňu Športservis v Petržalke a vyskúšajte svoju cyklistickú formu na prvom indoorovom preteku. Na trenažéri ELITE REAL POWER prejdete trasu dlhú 5 km s prevýšením 209 m. Pretekať môžete na vlastnom bicykli alebo na testovacom Giant TCR 105 v. 58cm.
Športservis prináša najväčší testovací deň bicyklov v Bratislave PR článok

Športservis prináša najväčší testovací deň bicyklov v Bratislave

Bajkeri aj žiletkári pozor! Opäť prinášame úspešné podujatie, kde si môžete otestovať bicykle
svetových značiek Giant, Cannondale, Pells a Scott.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up