Kupujete bicykel? Najprv ho otestujte!

Plánujete kúpu nového bicykla, ale neviete, či je pre vás ten pravý? Vyskúšajte si, ako sa na ňom jazdí! Bojíte sa, či vám sadne nový bicykel? Kamarát vám hovoril o elektrobicykloch, ale nie ste si istí, či by sa vám takýto typ bicykla páčil? Najlepší spôsob, ako to zistiť, je bicykel pred kúpou otestovať. Mnohokrát sa tak vyhnete investícii, ktorú by ste mohli neskôr ľutovať.

Pred kúpou skúšajte

Keď si kupujeme nový kabát, vždy si ho, prirodzene, vyskúšame. Ak nám nesedí alebo sa nám nepáči, skúšame ďalej. Rovnaké by to malo byť aj s bicyklami. Pred kúpou bicykla je dobré poradiť sa s odborníkom zo špecializovanej cyklopredajne, ktorý vám podľa vašich kritérií pomôže s výberom. „Okrem toho je výborné si jazdu na bicykli vyskúšať na vlastnej koži. Najmä preto každoročne organizujeme testovací deň,“ hovorí Tomáš Komolík, predajca z bratislavskej predajne Športservis.

Testovací deň – 50 skvelých možností

11. mája zorganizoval Športservis už 4. testovací deň na lúke Snežienka pri Železnej studničke v Bratislave. Návštevníci mali možnosť vyskúšať si približne 50 špičkových bicyklov najlepších svetových a slovenských značiek Giant, Scott, Cannondale, CTM či Kellys. Horské, cestné aj elektrobicykle, to všetko ste si mohli otestovať celkom zadarmo. Odborníci zo Športservisu ochotne odpovedali na všetky otázky a pomáhali s výberom a nastavením bicykla. A napriek tomu, že počasie tento rok akcii neprialo, si návštevníci vychutnávali jazdu na skvelých bicykloch, porovnávali ich medzi sebou a s úsmevom na tvári všetkým pripomenuli, že zlé počasie pre cyklistu neexistuje.

Celoročné testovanie v Športservise

Zmeškali ste testovací deň na Železnej studničke? Zastavte sa v Športservise! Aby ste zistili, ktorý bicykel je pre vás ten pravý, Športservis vám ponúka celoročnú službu testovania bicyklov. Ponuka testovacích bicyklov sa každoročne obnovuje, aktuálne modely na testovanie nájdete na http://www.sportservis.sk .
report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Športservis testovací deň už túto nedeľu PR článok

Športservis testovací deň už túto nedeľu

Bajkeri pozor!

Športservis opäť prináša testovací deň bicyklov. Chcete si vyskúšať bicykle svetových značiek Giant, Cannondale a Scott ? Potom príďte v nedeľu 5.mája na lúku Snežienka pri Železnej studničke.
Športservis prináša najväčší testovací deň bicyklov v Bratislave PR článok

Športservis prináša najväčší testovací deň bicyklov v Bratislave

Bajkeri aj žiletkári pozor! Opäť prinášame úspešné podujatie, kde si môžete otestovať bicykle
svetových značiek Giant, Cannondale, Pells a Scott.
keyboard_arrow_up