Mapy a aplikácie SmartMaps pre cyklistov

Nájsť si trasy späť keď zablúdite, cielene jazdiť podľa mapy a objavovať nové cesty v okolí, navigovať sa na dovolenke v neznámej krajine, porovnávať trasy s ostatnými bikermi alebo podľa mapy vyraziť na peší výlet. Plánovať trasu doma na PC, navigovať sa v aute alebo jazdenie s outdoorovou navigáciou na riadidlách. Kopec situácií, v ktorých Vám môžu pomôcť produkty SmartMaps.

Čo je SmartMaps?

SmartMaps je obchodná značka máp a softwaru od Seznam.cz, a.s.. Sú to produkty ako pre mobilné telefóny, tablety, PC tak aj pre GPS navigácie. Výhodou je veľká univerzálnosť a multiplatformovosť, kde mapy nainštalujete prakticky kdekoľvek. Na trhu produkty SmartMaps nájdete ako samostatný software, prípadne aj ako predinštaláciu vo veľmi obľubenej outdoorovej navigácii Holux Funtrek 132. Mapový záber je najmä na ČR a SR, kde sa snažíme čo najkvalitnejšie spracovať oblasti, ktoré poznáme.
Sústredíme sa predovšetkým na cyklo a turistické mapy, ale zvládame i veľmi podrobné od mierky 1:10 000.
Máme aplikácie pre najpoužívanejšie platformy ako Android, Windows Phone, Windows 8,7, Windows CE, Mobile, Symbian atd.
A ako hodnotia naše produkty zákazníci? http://smartmaps.heureka.cz/recenze/

Na biku

V čom sme výnimoční?

Snažíme sa vždy poskytnúť úplné offline riešenie, kde nie ste závislí na mobilnom internete – Offline mapy, navigácie, vyhľadávanie a POI. Ďalšou našou špecialitou je offline turistická a cyklo navigácia po turistických značkách KČT, KST cyklotrasách a cyklochodníkoch.

Mapa

SmartMaps a Seznam.cz (Mapy.cz)?

SmartMaps je súčasťou oddelenia Mapy.cz - zdieľa s nimi mapové dáta, ktoré nájdete na http://www.mapy.cz. Užívatelia sa tak vždy dostanú k najkvalitnejším mapám, aké sú v oblasti ČR a SR k dispozícii. SmartMaps je taktiež sofistikovanejšou variantou mobilných aplikácií Mapy.cz pre náročnejších užívateľov.

SmartMaps a Locus?

Na Androide SmartMaps okrem vlastnej aplikácie dokáže spolupracovať celosvetovo obľúbenou aplikáciou Locus. Kooperácia týchto dvoch aplikácií spočíva v tom, že SmartMaps poskytnú mapy a Locus aplikáciu. Vznikne tak veľmi unikátne spojenie na bicykel a turistiku.
http://www.smartmaps.cz/mapy-pro-locus/

Čo dokážeme na Slovensku?

Mapy si môžete prehliadnuť na našom webe: http://www.smartmaps.cz/mapy/
Podrobná mapa SR 1:10 000
Je svojou podrobnosťou ideálna zvlášť do miest a obcí. Obsahuje podrobnú kresbu siete ulíc a ciest, všetkých budov, železnice, lesov a vodných tokov. Mierka dovoľuje zakreslenie detailov ako sú semafory, podchody či pasáže a bodové značky v podobe MHD, pôšt alebo úradov.

Cykloturistická mapa SR 1:40 000

Ponúkame prehľadné zobrazenie cyklo-turistických trás kdekoľvek je treba. Mapy obsahujú všetky informácie náležiace cykloturistickej mape, teda turistické značenie KST, cyklotrasy a smerovníky ako ich poznáte z terénu, vrstevnice a veľké množstvo turistických objektov a informácii o krajine.

Mapa

Cykloturistická mapa SR 1:75 000

Predstavuje ideálne riešenie pre menej náročné využitie kedykoľvek je potrebné zistiť, kadiaľ ďalej. Obsahuje všetky prvky pre orientáciu v teréne ako sú cykloturistické trasy, vrstevnice, elektrické vedenie, vodné toky a lesy. Svojou dostupnosťou sú ideálnym doplnkom každého mobilného prístroja.

Plagát

Aplikácia

Všetky tri zmienené mapy pre územie ČR a SR nájdete v jednom z najpredávanejších produktov SmartMaps Navigator pre Android, ktorý splní všetky požiadavky na navigáciu, orientáciu i záznam vášho pohybu v aute, na bicykli i pešo.
http://www.smartmaps.cz/smartmaps-navigator/
Behom prázdnin sa môžete tešiť na podrobnú recenziu produktu!

Navigácia

Holux funtrek 132 + Mapy CZ/SK

Outdoor GPS zariadenie, ktoré použijete trebárs na bicykli ako cyklo-computer, vrátane pripojenia bezdrôtových snímačov tepovej frekvencie, rýchlosti a kadencie. Vďaka dodaným mapám a softwaru SmartMaps sa už nikdy nestratíte na potulkách prírodou, vždy nájdete správnu trasu pre jazdu na bicykli alebo pešom výlete.
http://www.smartmaps.cz/bikegps/

Kúpite SmartMaps na Slovensku?

Našimi partnermi na Slovensku sú firmy Alza.sk a MP3.sk Nájdete u nich kompletný sortiment pre Slovensko. Pokiaľ tam čosi nenájdete, môžete použiť náš web http://www.smartmaps.cz
report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Najťažšie stúpanie po cyklotrase na Slovensku?

Najťažšie stúpanie po cyklotrase na Slovensku?

Hodnotiť niečo ako „naj“ bude vždy subjektívne, ale k tomuto tvrdeniu máme pádne argumenty. Poďte sa presvedčiť, či nepreháňame a užiť si naplno jesennú atmosféru.
Rozhovor: Prečo na Slovensku potrebujeme zákon o turistických trasách?

Rozhovor: Prečo na Slovensku potrebujeme zákon o turistických trasách?

Ako je to na Slovensku s turistickým značením? Prečo je zákon o turistických trasách dôležitý a aké zmeny má priniesť?
Video: MTBIKER na trailoch - Bojnicko - Dubnické cyklotrasy

Video: MTBIKER na trailoch - Bojnicko - Dubnické cyklotrasy

Bojnice su známe predovšetkým ich histórou a zámkom. Vedeli ste, že sa neďaleko nachádza aj parádne trailcentrum, ktoré je vhodné takmer pre všetkých?
keyboard_arrow_up