GIANT predstavil novinky 27,5

Svetový líder v cyklistických inováciách rozširuje svoje rady off-road bikov na kolesách 27.5“ pre nadchádzajúcu sezónu 2015. Poctivý vývoj a dôsledne vykonané testy dokazujú, že jazda na týchto bikoch bude veľká radosť a pomôžu jazdcom byť ešte výkonnejší ako doteraz.

Model Giant Glory, víťaz svetového šampionátu v downhille, bol pre novú sezónu upravený pre kolesovú technológiu 27.5” s názvom Glory 27.5. Nasledujúcu sezónu sa taktiež vráti model Reign, overené enduro/tiral bike, ktorý bude osadený kolesami 27.5. Giant ponúkne aj jeho vylepšenú verziu Reign Advanced 27.5 s kompozitným rámom a klasický Reign 27.5 bude mať hliníkový rám.

Downhill
“Náš cieľ bol jednoduchý, pomôcť DH a enduro jazdcom ísť rýchlejšie”, povedal Giant Glogálny manažér kategórie Off-Road Kevin Dana. „Úzko spolupracujeme s našimi Giant Factory Off-Road tímom na navrhovaní, vývoji a testovaní nových modeloch 27.5 na najviac jazdených off road terénoch a podmienkach. Po dvoch rokoch vývoja a testovaní a ladení detailov sme si istý, že obe novinky Glory a Reign na kolesách 27.5 sú najschopnejšie a najpokročilejšie DH a enduro biky na trhu, dodal Kevin.


Reign Advanced 27.5

Reign Advanced 27.5
Postavený na ľahkom, tuhom a super silnom ráme predstavuje Reign Advanced 27.5 vylepšenie s Advanced kompozitným rámom so zadným tlmičom ALUXX SL. To dáva enduro, all-mountain a agresívnym trialovým jazdcom 160 mm tlmiaceho účinku na zadnom pružení s plne aktivovaným systémom Maestro suspension. Váha je extrémne nízka a Reign Giant je najľahší, aký kedy vytvoril Giant (2260 gramov bez pedálov, veľkosť M).

V spolupráci s Giant pro enduro jazdcami vrátane Adam Craig a Josh Carlson, inžinieri Giant vytvorili novú geometriu pre Reign Advanced 27.5 a tak docielili nízke ťažisko a dlhší rázvor kolies v porovnaní s rozmerom 26”. Zaujímavé je taktiež vylepšenie v podobe vlastnej vidlice 46mm, ktorá optimalizuje ovládanie s novým rozmerom kolies.

Reign 27.5

Reign 27.5
Hlinníkový rám Reign 27.5 je vytvorený z materiálu Giant ALUXX SL a má rovnaké geometrické vlastnosti ako Reign Advanced 27.5. Bike ponúka zadné tlmenie 160 mm a dlhšie a nižšie ťažisko. To zaručuje lepšiu stabilitu a jazdné vlastnosti v náročnom teréne.

Model Reign 27.5 je taktiež vybavený dizajnom rámu OverDrive pre zvýšenie tuhosti v prednej časti rámu a spolu s novou 12x142 zadnou pevnou oskou a vnútorným vedením laniek vrátane vedenia pre nastavenie sedlovky. To všetko dodáva biku elegantný, prehľadný vzhľad a dobrý výkon.

Glory 27.5

Glory 27.5
Vyvinutý a testovaný svetovými jazdcami downhillu vrátane svetového šampióna Dannyho Harta. Glory 27.5 je navrhnutý pre uspokojenie potrieb DH jazdcov od profíkov až po úplných amatérov. Bike postavený na úplne novom ALUXX SL ráme so zadným tlmičom 203 mm s plne aktívnym Maestro odpružením.

Glory
Nová geometria pre 27.5” kolesá bola výborne odladená vďaka vyčerpávajúcim testom, ktoré absolvovali jazdci Giant Off-Road Team. Rám je dlhší a nižší, ale stále zostáva pohodlné šliapanie a výborná tuhosť, ktorú DH jazdi vyžadujú.

Ďalšie rámové technológie v novom Glory 27.5 zahŕňajú OverDrive návrh krku trubice pre maximálnu tuhosť a presnosť radenia spolu s novo tvarovanou MegaDrive spodnou trubkov, ktorá o kúsok menším priemerom ako na predchádzajúcej generácie Glory. V kombinácií so stredovým zložením PowerCore, pridáva nový dizajn rámu šliapaciu tuhosť pre lepšiu efektivitu a kontrolu.

Viac o bikoch Reign Advanced 27.5, Reign 27.5 a Glory 27.5 sa môžete dozvedieť na http://www.giant-bicycles.com/sk-sk/.
report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Video: Naše najobľúbenejšie oblečenie 2023 - MTB, cesta, gravel a enduro

Video: Naše najobľúbenejšie oblečenie 2023 - MTB, cesta, gravel a enduro

Aké kúsky oblečenia a výbavy nám zostali v pamäti po sezóne 2023?
Od základu: XC, TR, AM, EN, DH - kde je rozdiel?

Od základu: XC, TR, AM, EN, DH - kde je rozdiel?

Horská cyklistika sa delí na viacero disciplín – od bežného lesného/asfaltového jazdenia do kopcov až po extrémne náročné zjazdy. Ktoré disciplíny poznáme a ako sa volajú?
Leatt – poznatky z motokrosu prenesené do sveta cyklistiky

Leatt – poznatky z motokrosu prenesené do sveta cyklistiky

Oblasti ochrany jazdca v teréne sa venuje množstvo výrobcov. Čím je však Leatt tak špeciálny?
keyboard_arrow_up